REKLAMI GEÇ

Ali Acar siyasete geri mi dönüyor?

Ali Acar siyasete geri mi dönüyor?

İyi Parti İl Başkanı Hasan Akgün’ün bugün sürpriz konukları vardı. Denizli’de siyasete uzun süre ara veren Anavatan Partisi il eski başkanlarından Ali Acar, bayramlaşmak için Akgün’ü ziyaret etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Haziran 2018 Cumartesi, 15:26

Denizli siyasetinde dürüst, karakterli ve kararlı kişiliği ile öne çıkan isimlerinden Anavatan Partisi il eski başkanı Ali Acar siyasete geri mi dönüyor?

Siyasetçi kimliğinin yanı sıra Denizli’de üreten bir işadamı olarak da öne çıkan Acar 11 yıl sonra ilk kez bir siyaset sahnesinde görüntülendi.

2007 yılında siyasete ara veren ve işlerinin başına dönen Acar, bugün İyi Parti İl Başkanı Hasan Akgün’ü ziyaret edip bayramlaştı. Bir süredir adı İyi Parti ile anılan Denizli siyasetinin önde gelen isimlerinden Ali Acar ve beraberindekiler Başkan Akgün ile sohbet etti.

İyi Parti İl Başkanı Hasan Akgün denizlihaber.com’a yaptığı açıklamada “Ali Acar abimiz gibi deneyimli, birikimli büyüklerimizi her zaman yanımızda görmek isteriz. Onların destek ve düşüncelerini çok önemsiyoruz” diye konuştu.

Ziyarette kısa bir açıklama yapan Acar, “Ben siyaseti hiçbir zaman bir meslek olarak görmedim. Koltuğa, makama yapışmadım. Siyasetin bir meslek olduğu değil hizmet olduğunu fikrini benimsedim” diye konuştu.

Türkiye’de siyaseti yakından takip ettiğini de söyleyen Acar, “Malesef üzülerek söylüyorum ki siyasetin son dönemlerdeki dili hoş değil. Seçime giderken siyasetçilerin biraz daha sorumlu davranmalarını bekliyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı