REKLAMI GEÇ

ANAPAR’ın kapısı namaz kılana da içene de açık

ANAPAR’ın kapısı namaz kılana da içene de açık

Anadolu Partisi (ANAPAR) Denizli İl Başkanı Cumhur Güner, kapılarının namaz kılana da sabaha kadar içki içene de açık olduğunu söyledi.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 14 Şubat 2015 Cumartesi, 15:57

ANAPAR Denizli İl Başkanı Cumhur Güner, parti binasında ilk basın toplantısını gerçekleştirdi. Güner, parti çalışmalarını değerlendirdiği toplantıda, üye çalışmalarının devam ettiğini, 7 Haziran seçimlerine katılacaklarını ve adaylık başvurularının kabulüne başladığını açıkladı.

Türkiye’de ciddi bir siyaset ve yönetim boşluğunun olduğunu iddia eden Güner, Türkiye’de siyasetin iktidar-muhalefet dayanışması gibi yürüdüğünü, gerçek sorunların yerine suni sorunlar üzerine siyaset yapılyapıldığını, Anadolu Partisi’nin gerçek sorunları konuşmak ve çözüm üretmek amacıyla kurulduğunu, Denizli’de örgütlenme çalışmalarını tamamladıklarını söyledi.

“İKTİDAR SUYA TAŞ ATIYOR DİĞERLERİ ÇIKARIYOR”
Muhalefet partileri eleştiren Güner, “Türkiye’de yoksulluk sorunu var. Açlık sınırı 1.300 TL olarak açıklanırken, asgari ücret 980 lira. Fakirlik sınırı 3 bin 500 TL olarak açıklanırken, memur ve emekli maaşına yapılan zam yüzde 2.2. Nüfusun yüzde 60’ının sorunu görmezden geliniyor. İşsizlik yüzde 11’lerin üzerinde. Genç nüfusta ise işsizlik yüzde 27.9’larda. Muhalefet, Ak Saray’ı tartışırken, Güneydoğu bölünüyor. Güneydoğu’da 20 karakol kuran PKK’ya masum Kürtleri teslim ediliyor ve bunlar muhalefet tarafından görmezden geliniyor. İşte o nedenle Anadolu Partisi gerçekleri gören insanların partisi olacak. Bizim gibi düşünen, herkesi partimize bekliyoruz” dedi.

HERKESE ÇAĞRI
Anadolu Partisi’nin MHP kadar milliyetçi, CHP kadar sosyal demokrat, dinin Allah ile kul arasında kalacak bir değer olduğunu bilecek kadar dindar olduklarını söyleyen Güner, “Sabaha kadar oturup içen de, namaz kılan da bu partiye gelebilir. Doğru, dürüst , sosyal demokrat, Atatürk ilkeleri doğrultusunda milliyetçi, laik ve Denizli’yi en iyi şekilde temsil edecek herkes milletvekili adayı partimize başvurabilir” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı