REKLAMI GEÇ

BBP Genel Başkanı Destici, Avrupa ve Amerika’ya seslendi

BBP Genel Başkanı Destici, Avrupa ve Amerika’ya seslendi

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Denizli’ye gelerek parti teşkilatını ziyaret etti. Destici, Avrupa ve ABD’nin teröre destek verdiklerini belirterek, “Bizim iç problemlerimiz, yalnız bizi ilgilendirir. Kimse bize gözdağı veremez, Türkiye bunun karşılığını elbet verir” diye konuştu.

Başak Özlem Ilgaz İçyüz / DENİZLİHABER / 28 Temmuz 2018 Cumartesi, 15:36

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, teşkilatı ziyaret için Denizli’ye geldi. BBP Denizli İl Binası’nda basınla bir araya gelen Destici, Türkiye’nin terörle mücadelesini sonuna kadar destekleyeceklerini belirterek, “İnanıyorum ki önümüzdeki süreçte Türkiye, tüm teröristlerden temizlenecektir” açıklamasında bulundu.

“DENİZLİ LOKOMOTİF OLACAK”
Destici, 24 Haziran seçimlerinde Cumhur İttifakı içinde yer aldıklarını ancak Denizli’den vekil çıkaramadıklarını söyledi. Destici, “Ben seçimlerde aktif çalışan dava arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.Gelecek seçimlerde inanıyorum ki Denizli lokomotif olacak” dedi.

OHAL’in kaldırılmasının ardından mecliste onanan yasa teklifini desteklediklerini belirten Destici, “Bu yasa, ülkemizin güvenliği hakkında bir yasa. Terörle mücadeleye katkı sağlayacağına inanıyoruz. BBP olarak, doğruların yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

“MÜCADELE DEVAM”
Sınırlar içindeki terörist sayısının azaldığının altını çizen Destici, hız kesmeden mücadelenin devam edeceğini ve yakın zamanda Türkiye’nin teröristlerden temizleneceğini söyledi.

ABD’li Papaz Brunson, terör örgütleri FETÖ ve PKK adına suç işlediği gerekçesiyle 9 Aralık 2016’da tutuklanmıştı. Ardından Papaz Brunson’un cezasının ev hapsine çevrilmesi yönünde terörle mücadele ve hukuk boyutunun devam ettiğini belirten Destici, “Türkiye içinde yabancı devlet vatandaşlarının bir takım görevler altında casusluk yaptıkları ve teröristlere destek oldukları görülüyor. Papaz bunun en son örneği. Savcılık inceleme başlattı. Yargılamanın ardından ev hapsine çıkarıldı ve ardından ABD’den tehdit söylemleri başladı. İç problemler bizi ilgilendirir. Başka bir ülkenin başkanı veya yöneticisi Türkiye’ye parmak sallayamaz. Gözdağı veremez. Eğer yaparsa Türkiye buna karşılık verir” diye konuştu.

“HER TÜRLÜ BEDELİ ÖDETİRİZ”
Avrupa ve ABD’nin, Türkiye’nin yargı sistemine karıştıklarını söyleyen Destici, “Türkiye ne zaman dışarıdaki bir hukuk sistemine serzenişte bulunsa, Avrupa ve ABD’den ‘Yargıya karışamayız’ cevabı geliyor. Sizde öyle ise bizde de öyle.Hiç kimse yargının vermiş olduğu kararlara karışamaz, talimat veremez ve amborga ile tehdit edemez. Biz her türlü tehdide bedel ödetiriz” açıklamasında bulundu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı