REKLAMI GEÇ

BBP’den Cumhurbaşkanı Erdoğan’a destek

BBP’den Cumhurbaşkanı Erdoğan’a destek

Büyük Birlik Partisi Denizli İl Başkanı İlhami Çiçek, dolardaki hareketliliğe karşı seçilmiş Cumhurbaşkanının yanında olduklarını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Ağustos 2018 Cumartesi, 17:37

(AA) – Büyük Birlik Partisi Denizli İl Başkanı İlhami Çiçek,, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunmak üzere il başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, dün döviz kurundaki hareketlilik dolayısıyla Türkiye açısından çok ciddi bir gün yaşandığını ifade etti.

Dolar üzerinden Türkiye’de ekonomik kriz çıkarmak isteyenlerin olduğuna işaret eden Çiçek, “15 Temmuz hain darbe girişimi, Türkiye Cumhuriyeti devleti ve Türk toprakları üzerinde oynanmak istenen bu oyunun bir provasıdır ama Türk milleti 15 Temmuz’da sokağa inerek, göğsünü siper ederek, tankların ve tüfeklerin önüne durarak bu hayasızca akını durdurmuştur. Bizim bu mücadelemizin karşısında birilerinin de bir hesabı her zaman olmuştur.Hesabı olanlara bir de Allah’ın hesabı olduğunu söylüyoruz. Hesabı olanlar dolar üzerinden Türkiye’ye ekonomik savaş açarak bize diz çöktürmeye çalışmışlar ama Türk milletinin geçmişinde diz çökmüşlüğüne rastlanmadığını bunlar hala anlamamışlar. Tasma, esaret bize göre bir iş değildir. Biz bir parça ekmeği 3 aile bölüşür kimseye eyvallah etmeyiz, bileğimizin etini yeriz kasaba minnet etmeyiz. Biz böyle bir milletiz.” ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı