REKLAMI GEÇ

Birleşme tamam

Birleşme tamam

DYP ile ANAP arasındaki birleşme görüşmeleri sürüyor. DYP çatısı altında gerçekleşecek birleşme ya da Mumcu’nun deyimiyle “Bütünleşme” sürecinde, il başkanları da yasal süreç dolmadan milletvekili aday adayı olmak için görevlerinden istifa etmeye hazırlanıyor.

/ DENİZLİHABER / 4 Mayıs 2007 Cuma, 00:00

Doğru Yol Partisi ile Anavatan Partisi’nin birleşme-bütünleşme yolunda attığı son adımlar tüm ülke gündeminde yakından takip edilirkern Denizli’de de hareketli anlar, ilginç kulisler yaşanıyor.. Her iki partinin il yöneticileri, artık detayları konuşuyor,  ekip arkadaşlarıyla tartışıyor. Konuşulan konuların en başında da  ANAP ve DYP’nin birleşmesinden sonra da DYP çatısında gerçekleşecek yeni oluşumun logosu.. Birleşme sonrası ortaya çıkan DYP’nin yeni logosunda, Türkiye haritası üzerinde kırat resmi olacağı kesinleşti. Alt fona girecek petek konusu ile konuşulanlar arasında detay olarak kalıyor…

ANAP-DYP arasındaki birleşmenin hangi parti çatısı altında olacağı kesinleşmesine rağmen, partilerde bir belirsizlik hakim. Milletvekilliğine soyunan ANAP ve DYP’nin il başkanları istifaya hazırlanıyor. Anavatan Partisi İl başkanı Mustafa Gürbüz’ün 7 Mayıs Pazartesi günü, DYP İl Başkanı Mehmet Köse’nin ise 8 Mayıs Salı günü, görevlerinden istifa edip resmen milletvekili aday adaylıklarını ilan etmesi bekleniyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı