REKLAMI GEÇ

Can Çapar, Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı oldu

Can Çapar, Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı oldu

Denizli’de yaptığı çalışmalarla dikkat çeken Gençlik Kolları İl Başkanı Bayram Can Çapar, Genel Başkan Meral Akşener’in talimatıyla genel merkeze alındı, Gençlik Kolları Genel İdare Kurulu’nda görevlendirildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 31 Ekim 2018 Çarşamba, 11:17

İyi Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Bayram Can Çapar görevinden ayrıldı ve Genel Başkan Meral Akşener’in talimatı ve Gençlik Kolları Genel Başkanı Burak Öztürk’ün talebiyle Ankara’da görevlendirildi. Çapar İyi Parti’de bundan sonraki süreçte Gençlik Kolları Genel İdare Kurulu’nda görev yapacak. Genç siyasetçi yeni görevini sosyal medya hesabından takipçilerine duyurdu.

Büyük mutluluk duyduğunu belirten Çapar, “Genel merkezde görevime İnsan Hakları ve Sosyal Politikalardan Sorumlu Başkan Yardımcısı olarak devam edeceğim” diyen Çapar, Denizli gençlik kolları üyelerinden helallik istedi.

Çapar sosyal medyadaki paylaşımında; “Çoban ateşini birlikte yaktık parlatacağız. Beraber sahada her türlü fedakarlıkla zorluklara karşı mücadele ettik edeceğiz. Bundan sonra Denizli gençliğinin ve tüm Türkiye gençliğinin sesi ve soluğu olacağız. Denizlimiz genelinde de gençlik çalışmalarımıza devam edeceğiz. İyi Gençlik, fikir ve siyaset üreten eylem gençliğidir. Bizler mevcudiyetini ve istikbalini aziz vatanına adamış, istiklal ve cumhuriyet uğruna hak, adalet ve özgürlük adına yola çıkmış gençleriz” dedi.
Diğer yandan Denizli’de boşalan Gençlik Kolları İl Başkanlığı görevi için İl Başkanı Hasan Akgün’ün kısa süre içinde atama yapması bekleniyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı