REKLAMI GEÇ

DEDİKODUYU DUYAN ÜYE OLMAYA GELDİ

DEDİKODUYU DUYAN ÜYE OLMAYA GELDİ

Türkiye Değişim Hareketi Merkez İlçe Başkanı İnceler, liderleri Sarıgül’ün tekrar CHP ile ilişkilendirilmesinden şikayet etti ve ekledi: “Dedikodulardan sonra partimize üye olmaya gelenlerin sayısı daha da arttı.”

/ DENİZLİHABER / 21 Mayıs 2010 Cuma, 16:13

Türkiye Değişim Hareketi Denizli Teşkilatı hareketli günler geçiriyor. Merkez İlçe Başkanı Osman İnceler, liderleri Mustafa Sarıgül’ün yeniden CHP ile ilişkilendirilmeye başlanmasından sonra partilerine yapılan üye başvurularında artış olduğunu söyledi. Düzenlediği basın toplantısında CHP içindeki kısır döngülerin, kaset iddialarının ve genel başkanlık yarışının içine Türkiye Değişim Hareketi’nin de kasıtlı olarak çekilmek istendiğini kaydeden İnceler, “Türkiye Değişim Hareketi olarak yola çıkma amacımız daha iyi bir CHP yaratmak değildir” dedi.

TDH’nın kimseyi ötekileştirmeden, siyaseti büyütmeye, güvenilir bir kurum haline getirmeye çalıştığını belirten TDH Merkez İlçe Başkanı İnceler, “TDH kadroları siyaset yürüyüşünde birbirine çelme takan değil, omuz veren kadrolardır. TDH 53 yıllık dostlukların bitirildiği değil, dostlukların pekiştirildiği bir partidir. TDH, kendi çıkarları için değil halkın çıkarları için siyaset yapmaya ant içmiştir” dedi.

Sarıgül’ün partileşme sürecine girmeyerek, CHP’ye katılacağı yönündeki söylentilerin birer safsatadan ibaret olduğunu iddia eden İnceler, “Bu safsatalarla siyaset mühendisliğine soyunanlar kamuoyunu yanlış bilgilendirmeye çalışıyor. TDH 2 milyon gönüllüsü ile alanlardadır ve ilk seçime kadar da alanlarda çalışmalarına devam edecektir” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı