REKLAMI GEÇ

Bahtiyar: “Ortak akılla yöneteceğiz”

Bahtiyar: “Ortak akılla yöneteceğiz”

CHP-İYİ Parti ittifakının Denizli adayı olan Ümit Bahtiyar ilk değerlendirmeyi Denizlihaber.com’a verdi. Denizli Büyükşehir Belediyesi’ni CHP’nin de desteği ile alacaklarını belirten Bahtiyar, “Ortak akılla, ortak projelerle yöneteceğiz. Artık değişim vakti geldi” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Aralık 2018 Cuma, 18:34

CHP-İYİ Parti ittifakının kilit şehirlerinden biri olan Denizli’de ittifakın adayı Ümit Bahtiyar oldu. Adaylığının açıklanmasının ardından ilk değerlendirmeyi Denizlihaber.com’a yapan Ümit Bahtiyar, adaylığı sürecinde kendisine teveccüh gösteren İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve destek olan İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk başta olmak üzere İl Başkanı ve tüm teşkilatlara teşekkür etti.

Yerel seçimlerde daha önce böyle bir ittifakın uygulanmadığını belirten Ümit Bahtiyar, nasıl bir seçim sürecinin yaşanacağını, nelerin yapılacağını, usulün ne olacağını önümüzdeki hafta içinde yapacakları değerlendirmeler ile belirleyeceklerini söyledi.

100 GÜNLÜK SÜRE VAR, ÇOK ÇALIŞACAĞIZ
31 Mart Yerel Seçimleri için önlerinde 100 günlük bir sürecin olduğunu belirten Bahtiyar, “Artık değişiklik zamanı geldi. Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin ortak akılla, yeni projelerle yönetilmesini arzuluyoruz. Önümüzdeki süre içinde de bunun hazırlığını yapacağız. Herkesin birlikte karar verdiği, birlikte uyguladığı şehircilik anlayışını hayata geçireceğiz” dedi.

Denizli’ye ilişkin projelerini önümüzdeki günlerde kamuoyu ile paylaşacaklarını belirten Bahtiyar, “Denizli Büyükşehir Belediyesi üretim odaklı projeleriyle öne çıkacak” dedi.

ÜMİT BAHTİYAR KİMDİR?
Bahtiyar, 1967 yılında Bulgaristan, Deliorman’da dünyaya geldi. 1978 yılında ailesiyle birlikte Denizli’ye göç ederek Sevindik Mahallesi’ne yerleşen Bahtiyar, İlkokulu Sevindik İlköğretim Okulu’nda, ortaokulu Merkez Ortaokulu’nda, liseyi Denizli Lisesi’nde tamamladı.

SİYASETE DOĞRUYOL PARTİSİYLE BAŞLADI
Üniversite eğitimini Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde tamamladı ve siyasete 1992 yılında Doğruyol Partisi Gençlik Kolları’nda başladı. 1999 yılında yapılan yerel seçimlerde Doğruyol Partisi’nden Denizli Belediyesi Meclis Üyesi olarak seçilen belediye başkan adayı, 2002-2004 yılları arasında Denizli Belediyesi’nde Başkan Yardımcılığı görevini yürüttü.

İYİ PARTİ’DEN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU
Ümit Bahtiyar, 2004’deki yerel seçimlerde tekrar Denizli Belediyesi Meclis Üyesi oldu. Bu göreve 2009 yılına kadar devam ettikten sonra 2009 yılında yapılan yerel seçimlere Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı olarak katıldı. 2011 yılında yapılan genel seçimlerde ise Milliyetçi Hareket Partisi 3.sıra milletvekili adayı oldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı