REKLAMI GEÇ

DP gençliği ona emanet

DP gençliği ona emanet

DP Denizli İl Örgütü’nün yeni Gençlik Kolları Başkanı Av. Ömer Ermiş, ilk kez basının karşısına çıktı. Ermiş’in gençliği ateşleyerek mücadeleyi güçlendireceğini söyleyen DP İl Başkanı Zafer Bakırsoy, DP’nin her zaman gençlere önem veren bir parti olduğuna dikkat çekti.

/ DENİZLİHABER / 24 Nisan 2008 Perşembe, 00:00

Demokrat Parti (DP) Denizli İl Örgütü’nün yeni Gençlik Kolları Başkanı Av. Ömer Ermiş, parti binasında gerçekleştirilen bir toplantıyla basına tanıtıldı. Tüm yönetimin hazır bulunduğu toplantıda konuşan DP İl Başkanı Zafer Bakırsoy, DP’nin her zaman gençlere önem veren bir parti olageldiğini dile getirdi.

DP gibi bir kurumda görev almanın kendisi için büyük bir gurur olduğunu söyleyen Gençlik Kolları Başkanı Ermiş, tüm enerjisi, mesai ve bilgi birikimini gençleri DP çevresinde örgütlemeye çalışmakta kullanacağını belirtti.

Soylu’nun geliş tarihi belli oldu

Genel Başkan Süleyman Soylu’nun ‘Beyaz Yürüyüş’ adını verdiği Anadolu turu kapsamında 8-9-10 Mayıs tarihlerinde Denizli’de bulunacağını söyleyen İl Başkanı Bakırsoy, Soylu’nun Denizli’de bulunan bir çok kurum, kuruluş, dernek ve STK’yı ziyaret edeceğini söyledi. DP’nin, ülke yönetmeye aday bir parti olduğunu söyleyen Bakırsoy, “Genel Başkanımız geldiğinde, eski yöneticiler, başkanlar ve milletvekillerini de kapsayan bir toplantı düzenleyeceğiz. Genel Başkanımız Soylu, bu toplantıda ülke sorunlarının çözümüne dair görüşlerini aktaracak” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı