REKLAMI GEÇ

DP’de yeni yönetim iş başında

DP’de yeni yönetim iş başında

Demokrat Parti Genel Başkan Süleyman Soylu tarafından görevden alınan İl Başkanı Aşkın Çelik’in yerine atanan Zafer Bakırsoy ve DP’nin yeni yönetimi ile birlikte, basının karşısına ilk kez çıktı.

/ DENİZLİHABER / 19 Mart 2008 Çarşamba, 01:00

Aşkın Çelik’in başkanlık yaptığı, Demokrat Parti Denizli İl Yönetimi’nin parti genel merkezi tarafından görevden alınmasının ardından DP İl Başkanlığı’na atanan Zafer Bakırsoy yeni yönetimini belirledi. Parti binasında düzenlediği basın toplantısıyla yeni yönetimini tanıtan Bakırsoy, yönetimde güçlü isimlerin yer aldığını söyledi. Toplantıda ilk olarak ülke gündemini değerlendiren Bakırsoy, son dönemlerde ülkede yaşanan sorunların siyaseti ve ülke ekonomisini kötüye götürdüğünü belirtti. Bakırsoy “Hükümetin yaptığı çalışmalar sonucunda ülke gerilim yaşamış, yaşanan bu gerilimden de en çok ülke insanıyla ekonomi etkilenmiştir. 13. yıldır ülke yönetiminde olmayan demokratların yokluğu yaşanan bu olaylarla hissedilmekte. 13 yıldır ülkeye bakıldığında ne büyük bir işyerinin açıldığı ne de önemli bir yatırımın gerçekleştirildiği görülüyor. Ama artık bu değişim başlamıştır. DP ve yeni kadrosu ülkenin yönetimine talip olarak yola çıktı. Bizler de bu değişimin bir öncüsüyüz. Şu anda belirlenen liste ile partimizdeki önemli değişikliği herkes gözlemlemekte. Yönetimimizde bulunan isimlerin hepsi önemli isimler ve bu partiye hiçbir zaman sırt çevirmeyen insanlar” dedi.

29 isimden oluşan yeni yönetiminde, Anavatan Partisi’nde bulunan 4 isim de yer alıyor.

Yaşanan bu durumun DP ile ANAP birleşmesi konusunda da bir gösterge olduğunu söyleyen Bakırsoy “Demokratlar arasında yaşanan bölünme, parti genel başkanlarının birbirleriyle anlaşamaması, bizleri bugünlere kadar getirdi. Ama bundan sonra bu sorun yaşanmayacak ve hep birlikte hareket edeceğiz” dedi. DP’nin yeni yönetimi şu isimlerden oluştu: İl Başkanı Zafer Bakırsoy, Nail Kalemci, Gürcan Yavuzyılmaz, Burhan Şenel, Muhammet Balkan, İsmail Özgören, Sevim Yalçıner, Salih Katrancı, Deniz Kartı, Server Munis, İsmail Topalkara, Ali Güleç, Yavuz Aki, Uğur Çizmecioğlu, Ali Aslan, Ahmet Sezmiş, Allaattin Gümüş, Özgür Erdiş, Murat Soluk, Faruk Işıkhan, Halil Efeoğlu, Mehmet Namlı, Baybars Saraçoğlu, Murat Öztürk, Mustafa Girgin, Şükrü İşcan, Turgut Çamlı, Hakan Elmastaş ve Okan Özgür.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı