REKLAMI GEÇ

DP’den Yılmaz’a teklif mi var?

DP’den Yılmaz’a teklif mi var?

Geçtiğimiz seçimlerde, CHP’den milletvekili adayı olan Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Denizli Şubesi Başkanı Necdet Yılmaz’ın, DP’den belediye başkan adayı olacağı iddiaları, DP Genel Başkanı Süleyman Soylu’nun Denizli ziyareti sırasında gündeme geldi.

/ DENİZLİHABER / 8 Mayıs 2008 Perşembe, 00:00

Demokrat Parti Genel Başkanı Süleyman Soylu, Denizli gezisi sırasında, Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Denizli Şubesi’ni de ziyaret etti. Uzun dönemdir, odada başkanlık görevini yürüten Necdet Yılmaz’ın, önümüzdeki yerel seçimlerde DP’den belediye başkan adayı olacağı söyleniyor.Soylu’nun odaya yaptığı bu ziyaret, Oda Başkanı Necdet Yılmaz’ın DP’den belediye başkan adayı olacağı söylentilerine destek verir nitelikteydi. Uzun dönemdir odada başkanlık görevini yürüten Necdet Yılmaz, geçtiğimiz seçimlerde CHP’den milletvekili adayı olarak meydanlarda boy göstermişti. DP’nin çiçeği burnunda genel başkanı Soylu’nun, odayı ziyareti sırasında, Necdet Yılmaz’ın belediye başkan adaylığına yeşil ışık yaktığı söyleniyor.

Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Denizli Şubesi’nin danışma kurulu toplantısına katılan DP Genel Başkanı Süleyman Soylu, burada Şube Başkanı Necdet Yılmaz tarafından karşılandı. Yılmaz, Soylu’nun ziyareti sırasında yaptığı konuşmada, Serbest Muhasebecilik, Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik ve Yeminli Mali Müşavirlik Kanunu’nun, mevcut haliyle Cumhurbaşkanı Gül tarafından onaylanmamasını sevinçle karşıladıklarını söyledi. DP Genel Başkanı Soylu da Türkiye siyasetine ilişkin açıklamalarda bulundu. Soylu, “Türk siyasetinde pozisyon tutamayan en önemli yerlerden biri de merkez sağıdır. Türkiye’nin büyümeci, kalkınmacı, demokratik zenginleşmeci ve aslında özgürlükçü olarak niteleyeceğimiz merkez sağ kanadı, maalesef hem küreselleşmeyi ıskaladı, hem de Türkiye’deki gelişmeleri ıskaladı. Bugünkü borç stokunun da temel sorumlusu merkez sağ politikalarının dünya gerçeklerinden ve Türkiye gerçeklerinden uzaklaşmış olmasıdır” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı