REKLAMI GEÇ

DP’li Bahtiyar’dan eleştiri ve uyarı

DP’li Bahtiyar’dan eleştiri ve uyarı

Demokrat Parti Merkez İlçe Başkanı Ümit Bahtiyar, Denizli Belediyesi’ni yaptığı uygulamalar nedeniyle eleştirdi ve vatandaşları, Kirişhane ve Sümer Mahalleleri’nin, toplu konut alanı ve ticaret merkezi haline getirileceğini belirterek, “Evlerinizi değerinin altında alacaklar, Kimse sessiz kalmasın. Zorla, hiçbir şey alınamaz” dedi

/ DENİZLİHABER / 22 Mayıs 2008 Perşembe, 00:00

Demokrat Parti Merkez İlçe Başkanı ve Denizli Belediyesi Meclis Üyesi Ümit Bahtiyar düzenlediği basın toplantısıyla Denizli Belediyesi’nin son yıllarda yapmış olduğu çalışmaları değerlendirdi. Bahtiyar ilk olarak Denizli Belediyesi tarafından yapılan 800. Yıl Konutları hakkında açıklamalarda bulunarak, evlere giren vatandaşların mağdur edildiğini söyledi. Bahtiyar, Denizli Belediyesi’nin 800. Yıl Konutları ile battığını belirterek, “Ev sahibi olmak için Denizli Belediyesi’nin yaptırdığı 800. Yıl Konutları’na giren vatandaşlar evlerin zamanında tamamlanmaması nedeniyle mağdur olmuştur. Şu anda da Denizli Belediyesi bir çıkmaz içindedir. Biran önce bu mağduriyetin giderilmesi gerekmektedir” dedi.

Toplantıda Denizli Belediyesi’nin ileriki yıllarda yapacağı çalışmalar hakkında da bilgi veren ve vatandaşları uyaran Bahtiyar, “Denizli Belediyesi yaptığı çalışmalar ile yoksul halkın yanında olmak yerine onları daha da ezmeye başlamıştır. Son olarak dün Deliktaş Mahallesi ve Fatih Mahallesi sakinleri bir araya gelerek Denizli Belediyesi’ne karşı bir eylem yapmışlardır. Halk şunu bilmelidir ki Denizli Belediyesi yoksulun yanında olup yoksulu ezmektedir. İleriki dönemlerde Kirişhane ve Sümer Mahalleleri’nde de çalışmalar yapılacak. Bu alanlar toplu konut ve ticaret merkezleri olarak hizmet verecektir. Buralarda evleri bulunan vatandaşlarımızın evleri değerleri altında satın alınarak yıkılacak ve vatandaşlar mağdur olacaktır. Denizli halkı bu haksız uygulamalara sessiz kalmasın. Unutmayın ki zorla hiçbir şey alınamaz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı