REKLAMI GEÇ

DP’ye ampulün voltajı düşük geldi

DP’ye ampulün voltajı düşük geldi

Demokrat Parti İl Başkanı Aşkın Çelik, hükümeti eleştirdiği açıklamasında, “Ne yazık ki ampul yeteri kadar Türkiye’yi aydınlatamamaktadır. Böyle bir gömlek AKP hükümetine bol gelmektedir” dedi.

/ DENİZLİHABER / 13 Şubat 2008 Çarşamba, 01:00

Demokrat Parti İl Başkanı Çelik, iktidar ve muhalefet partilerini yapay gündem yaratmakla suçladı. Demokrat Parti’nin ülkenin kahrını ve çilesini dün nasıl çektiyse bugün de çekmeye talip olduğunu ifade eden Çelik; “Bizim iktidarlarımızda partimize oy veren, vermeyen diye bir ayrım hiçbir zaman olmamıştır. Tüm vatandaşlarımızın hakkını ve haysiyetini sonuna kadar korumuşuzdur. Türkiye’nin ihtiyacı olduğu misyon budur” dedi. Çelik, AKP hükümetinin yeterince ülke sorunları eğilmediğini de şu sözlerle ifade etti; “Ne yazık ki ampul yeteri kadar Türkiye’yi aydınlatamamaktadır. Böyle bir gömlek AKP hükümetine bol gelmektedir. Bu misyonu Türkiye’de temsil edecek tek parti geçmişte nasıl demokrat parti ise bugünde demokrat partidir.”

İktidar ve muhalefet partilerinin, yapay gündemlerden medet umar hale geldiğini söyleyen Çelik, “Hem ana muhalefet partisi hem de iktidar partisinin ve diğer partilerin bu tartışmalardan çok hoşlandıklarına tanık olmaktayız. Demokrat Parti bu gereksiz tartışmaların dışındadır. Tabi ki bu konuda söyleyeceklerimiz vardır ama bunun şekli şiddet olamaz. Biz bu tartışmada milletin yanındayız. Bireysel hak ve özgürlükler nezdinde artık bu çocuklar okullarını okumalıdırlar. Millet ile devleti kavgalı hale getirenlerden hesap soracağız” diye konuştu.

DP olarak, karalayıcı çatışmacı zihniyetten beslenen, milleti kamplaştıran, Türkiye’nin gerçek gündemini gölgeleyen bir siyaset anlayışından uzak duracaklarını belirten Çelik, “Demokrat Parti olarak değerler üzerinden, siyaset yapmayı yanlış buluyoruz. Kamplaştırmaya dönük politikalar memleketimize bir fayda getirmez. İktidar ve muhalefet işsizliği, gelir dağılımını, borçları konuşmamaktadır. Bu konuları televizyonlarda, gazetelerde anlatan sadece Demokrat Parti’dir. Biz, din ve laik değerler üzerinden siyaset yapmadık ve bunun yapılmasını da ayıp saymaktayız. Biz ezanı Türkçe’den Arapça’ya çevirdik ama bunu siyaset malzemesi yapmadık. İyi ki de zamanında yapmışız yoksa bunun da suyunu çıkartırlardı. Milletimiz artık kavgasız Türkiye istiyor. Belli zümrelerin iktidarı yerine Türkiye’yi kucaklayan bir iktidarı hedefliyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı