REKLAMI GEÇ

Efe: Türkiye’yi Suriye yaptırmayacağız

Efe: Türkiye’yi Suriye yaptırmayacağız

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Efe, AK Parti’ye sert bir dille yüklenerek, “Zalim ve despot idaresindeki Suriye gibi yapmak isteyenlere de biz izin vermeyeceğiz” dedi.

/ DENİZLİHABER / 23 Şubat 2014 Pazar, 11:31

BBP’li Mehmet Efe, hükümet ve Başbakan Erdoğan’ın sanal bir düşman oluşturup yel değirmenlerine karşı kılıç salladığını, bir yanda ülke bölünürken, “cambaza bak” diyerek hedef saptırmaya çalışıldığını ifade etti.

İktidarın bu yaklaşımla bir taşla iki kuş vurmaya çalıştığını savunan Efe, “Yolsuzluklarla dertte olan başlarını bu sayede kurtarmaya çalışırken güneydoğudaki gelişmeleri de gözden kaçırma telaşındalar. Böylece tepkilerden de kurtulmak istiyorlar” diyerek, şunları söyledi:

“Hani üniter yapımızı kimse bozamazdı, hani ülkeyi böldürtmezdiniz, hani terörist başı ile devlet muhatap olmazdı vs vs vs. Bunlar bir dönem söylenmiş yalanlar imiş. Siz ülkede Anadolu insanına karşı her türlü özgürlük karşıtı yasaları çıkartırken, onları parmağınızı sallayarak tehdit ederken, kamudaki özbe öz Anadolu insanını tarumar ederken; PKK’lı teröristlere demokrasinin ötesinde serbestlikler tanıyorsunuz.

Her gün güneydoğudan kötü haberler geliyor. Her gün PKK’lı teröristler bölünme, federasyon, özerklik mesajları veriyor. Katil Apo’nun resimleri alenen resmi panolara asılıyor. Seçim sonrası özerklik ilan edileceği açıkça deklare ediliyor. Türkiye Cumhuriyet Devleti’nin kendi iç işlerine karışmaması; eğitimden maliyeye, bürokrasiye kadar elini çekmesi çağrısında bulunuyorlar.

Bütün milletimize sesleniyoruz, Türkiye bölünme çabalarının göbeğine çekiliyor. Size şehit genel başkanımızın sözünün bir başka versiyonunu hatırlatırız: Türkiye, Cezayir olmaz, olmayacaktır;Türkiye , İran da olmaz, asla olmayacaktır; Türkiye’yi Saddam ve ailesinin keyfi, zalim ve despot idaresindeki Suriye gibi yapmak isteyenlere de biz izin vermeyeceğiz.”

Yorumlar

mehmet zeybek   -  Bağlantı 24 Şubat 2014, 16:45

Türk milleti tarihi boyunca özgür yaşamıştır ve ilelebet yaşamaya devam edecektir. Hiç bir kimse türk halkı üzerinde baskı uygulayamaz

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı