REKLAMI GEÇ

Efe’den zehir zemberek açıklamalar

Efe’den zehir zemberek açıklamalar

Büyük Birlik Partisi MKYK Üyesi Mehmet Efe, partisinin Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Ekmeleddin İhsanoğlu’nu destekleme kararını “Liderlerinin kemiklerini sızlatıyorlar” diyerek eleştiren Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a sert tepki gösterdi. Efe, “Seni yeni kardeşlerin Hovarda Silvio Berlusconi, Terörist Mesut Barzani, Katil Beşşar Esat, Bebek Katili Abdullah Öcalan, Bölücü Şivan Perver’le baş başa bırakıyoruz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Temmuz 2014 Cuma, 12:10

Büyük Birlik Partisi Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi Mehmet Efe’den Başbakan Erdoğan’ın partisi hakkındaki açıklamalarına sert tepki geldi. Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Ekmeleddin İhsanoğlu’nu destekleme kararı alan Büyük Birlik Partisi’ni, “Muhsin Yazıcıoğlu kardeşimin mirasını taşıyan parti, gitmiş şimdi bu adaya destek vereceğini açıklamış. Allah aşkına bu nasıl bir karnı genişliktir, bu nasıl bir ilkesizliktir? 30 Mart seçimleri öncesinde merhum Yazıcıoğlu’nun kemiklerini sızlattılar, şimdi bir kez daha onun hatırasını ayaklar altına alıyorlar” sözleriyle eleştirmişti.

“YAZICIOĞLU’NUN VEFATI ALNINIZA YAPIŞIP KALACAK”
BBP MKYK Üyesi Mehmet Efe, Başbakan’ın sözlerinin aldıkları kararın doğruluğunu bir kez daha ortaya koyduğunu belirterek, “B.B.P. lideri ve onun hatırasına, ailesine, partimize, kararlarımıza bu denli saygısızca ve pervasız sataşan birine oy vermek şöyle dursun, onun işine yarayacak hiçbir davranışın içinde olamayız. Büyük Birlik Partisi’nin Refah Yol ve 28 Şubat döneminden beri verdiği karşılıksız desteğe asla layık olmayan bu zihniyetin ahlak, edep, dürüstlük anlayışı ne inancımızla, ne dinimizle, ne örfümüzle uyuşmaktadır. Bu anlayış eğer inançlarının, dinlerinin gereği ise bu anlayışın İslam olmadığını düşünüyoruz. İçine düşmüş olduğunuz çukuru, kirliliği gözünüzü kapatarak yok edemezsiniz. Bağırıp-çağırmak ve başkalarına iftira atmakla da bu işten sıyrılamazsınız. Nasıl ki Adnan Menderes’in idamı 27 Mayısçıların alnına yapışıp kaldıysa Muhsin Yazıcıoğlu’nun vefatı da tarih boyunca sizin alnınıza yapışıp kalacaktır” dedi.

“Bugünden sonra kardeşlik hukukumuz bitmiştir. Bunu sen bitirdin” diyen Efe, zehir zemberek açıklamalarını şu sözlerle tamamladı: “Altından bunca pis koku gelirken Büyük Birlik Partisi’ni ağzına alma. Bizi de kendi çukuruna çekme, bizi de kirletme. Seni yeni kardeşlerin Hovarda Silvio Berlusconi, Terörist Mesut Barzani, Katil Beşşar Esat, Bebek Katili Abdullah Öcalan, Bölücü Şivan Perver ile baş başa bırakıyoruz.”

Yorumlar

Mehmet   -  Bağlantı 19 Temmuz 2014, 00:55

Başkanıma teşekkür ediyorum. Allah razı olsun.
Yüreğine sağlık.

fethi   -  Bağlantı 19 Temmuz 2014, 00:01

tebrikler sayın başkanım doğru söze ne denirki sadece şapka çıkartılır.

Murat Candan   -  Bağlantı 18 Temmuz 2014, 18:16

helal olsun başkan

yavuz   -  Bağlantı 18 Temmuz 2014, 17:25

Altına imzamı atıyorum…

Necati.   -  Bağlantı 18 Temmuz 2014, 17:13

Sayın Mehmet EFE den Efeler gibi cevap yüreğine sağlık,ağzına sağlık ne yazık ki bunlar yalan olsaydı…Saygılarımla.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı