REKLAMI GEÇ

Siyonizm’den kurtulmanın yolu…

Siyonizm’den kurtulmanın yolu…

Saadet Partisi İl Başkanı Ahmet Eryılmaz, Balfour Deklarasyonu’nun 100. yılı ile ilgili değerlendirmeler yaptı. Eryılmaz, yeni bir dünya kurulmasının yolunun İslam Birliği’nden geçtiğini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Kasım 2017 Cuma, 17:50

Saadet Partisi İl Başkanı Ahmet Eryılmaz, gündemi değerlendirdi. Balfour Deklerasyonu için İngilizlerin tabiriyle “Halksız vatana, vatansız halkı yerleştirme” planıdır diyen Eryılmaz, “2 Kasım 1917 tarihinde İngiltere’nin 1. Dünya Savaşı sırasındaki dışişleri bakanı Arthur Balfou`un, Siyonist hareketin önde gelen isimlerinden Walter Rothscild`e hitaben yazdığı ‘Filistin toprakları içerisinde Yahudiler için bir vatan vaat eden’ belgenin adıdır” diye konuştu.

Balfour Deklerasyonu sonrasında İngiliz mandası altındaki Filistin’e, 1920-1940 arasında Yahudi göçünün hız kazandığını anlatan Eryılmaz, “Bu süreçte Filistinliler topraklarındaki Yahudi nüfusun artışına karşı çıkmaya çalıştı. Ancak İngilizlerin mandayı sonlandırarak Filistin’den çekilmesiyle 1948 yılında İsrail devletinin kurulması gerçekleşmiş oldu. Filistinlilerin, NEKBE (büyük felaket) olarak tanımladığı bu hadise ile birlikte bölgedeki Siyonist işgal ve zulüm başlamış oldu” dedi.

On binlerce Filistinlinin hayatını kaybettiğini ve kendi vatanlarında ambargoya mahkum edildiğini söyleyen Eryılmaz, İsrail’in, Filistin topraklarının %80’nini ele geçirdiğini belirtti.

Eryılmaz, “Mescid-i Aksaya yönelik saldırılar yaptılar, yıkmaya çalıştılar ve bu eylemlerini artırarak bugün de devam etmektedirler” diye konuştu.

“FİLİSTİN TOPRAKLARI, FİLİSTİN HALKINA AİTTİR”
Filistin topraklarının, Filistin halkına ait olduğunu belirten Eryılmaz, “Siyonist Yahudilerin hamisi ve kölesi olan İngiltere, Hristiyan dünyası, kendi ülkelerinde bu Siyonistlere halksız vatan toprağı versinler. İsrail işgal ettiği Filistin topraklarını tamamen terk etmelidir. İnsanlığı, Siyonizm’den kurtarmanın yolu, İslam Birliği’nin kurulmasından geçer” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı