REKLAMI GEÇ

Gençlik kollarından üstlere tırmandılar

Gençlik kollarından üstlere tırmandılar

İstanbul Demokrat Parti Gençlik Kolları başkanı iken birden DP Genel Başkanı olan Süleyman Soylu’nun bu yükselişinin bir örneği de Demokrat Parti’nin Honaz teşkilatında yaşandı. Honaz Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Sarıkaya, Honaz ilçe başkanlığı görevine getirildi.

/ DENİZLİHABER / 26 Mayıs 2008 Pazartesi, 00:00

İkisi de partilerinde uzun yıllar gençlik kolları görevlerinde bulundu. Azim ve istikrar onları zamanla siyasette üst noktalara taşıdı. Bu iki önemli isim Demokrat Parti Genel Başkanı Süleyman Soylu ile Honaz İlçe Başkanı Mustafa Sarıkaya.

İstanbul Gençlik Kolları’nda başkanlık yapan Süleyman Soylu, partisini en iyi noktalara getirmek için çıktığı yolda, basamakları hızla tırmanarak Demokrat Parti’nin genel başkanı oldu. Demokrat Parti’nin genç ve yaratıcı isimlerden oluşması gerektiğini her defasında aktaran Soylu, Honaz ilçe başkanlığına da genç bir ismi atadı.

Uzun yıllar Honaz İlçe Gençlik Kolları başkanlığı görevini yürüten Mustafa Sarıkaya, kendisine gelen görevle merkez ilçe başkanı oldu. Genel Başkan Soylu gibi, gençlik kollarından gelen Mustafa Sarıkaya bir bir merdivenleri tırmanıyor. Honaz ilçe başkanlığı görevine getirilen Sarıkaya, genel başkanı ile fotoğraf karelerine işte böyle poz verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı