REKLAMI GEÇ

İYİ Parti 10 Bin Bayrak ve Andımız Broşürü Dağıttı

İYİ Parti 10 Bin Bayrak ve Andımız Broşürü Dağıttı

İYİ Parti bugün 15 Temmuz Meydanı’nda 10 adet üzerinde andımızın yazılı olduğu ve Atatürk fotoğrafının bulunduğu broşür ve 10 bin adet Türk bayrağı dağıttı. İl Başkanı Hasan Akgün’ün de hazır bulunduğu etkinlik sırasında hep bir ağızdan Haluk Levent’in seslendirdiği İzmir Marşı’na eşlik eden İYİ Partilileri marşın bitiminde çevredekiler ayakta alkışladı. İYİ Partililer marştan sonra andımızı da hep bir ağızdan okudu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Ekim 2018 Pazartesi, 16:40

İYİ Parti Denizli Teşkilatı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları çerçevesinde Danıştay’ın okunsun demesine karşı okullarda tekrar okunmaya başlayıp başlamayacağı merak konusu olan ANDIMIZ ile ilgili dikkat çeken bir etkinliğe imza attı.

İl Başkanı Hasan Akgün öncülüğünde 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’nda bir araya gelen İYİ Parti Denizli teşkilatı üyeleri, tam 10 bin adet üzerinde Andımız ve Atatürk fotoğrafı bulunan broşür ve 10 bin adet de Türk Bayağı dağıttı.

Andımıza ve Türk Bayrağı’na sahip çıkan İYİ Partililer bir kesimin ciddi rahatsızlık duyduğu İzmir Marşı ile de gönderme yaptı. Kent meydanında bir anda yankılanmaya başlayan Haluk Levent’in seslendirdiği İzmir Marşı’na eşlik eden İYİ Partililer, vatandaş tarafından ayakta alkışlandı.

Marşın ardından Andımız’ı okuyan İYİ Parti teşkilatına lise öğrencileri de eşlik etti.

Cumhuriyet ve değerlerine yönelik anlamlı etkinliğe imza atan İYİ Parti adına Denizlihaber’e konuşan İl Başkanı Hasan Akgün, “Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde, Büyük Türk Milleti’nin kanı, canı ve sonsuz emekleriyle kurulan Cumhuriyetimizi tüm değerleriyle sonsuza kadar yaşatmak hepimizin vazgeçilmez ortak sorumluluğudur Bu çerçevede bugün stantlarımızda Türk Bayrağı dağıtıyoruz. Tüm Denizlili hemşerilerimin Cumhuriyet Bayramı’nı bir kez daha kutluyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı