REKLAMI GEÇ

İYİ Parti Denizli teşkilatları, Akşener’i iknaya gidiyor

İYİ Parti Denizli teşkilatları, Akşener’i iknaya gidiyor

İYİ Parti’de Genel Başkan Meral Akşener’in olağanüstü genel kurul çağrısı yapması ve aday olmayacağın açıklamasının yarattığı depremin etkileri sürüyor. Akşener’in ikna edilmesi için Türkiye genelindeki tüm teşkilatlar yarın (28 Temmuz Cuma) Ankara’daki evinin önünde toplanacak. Saat 18.00 olarak planlanan ikna buluşmasına Denizli’den il ve ilçe teşkilatı yöneticisi yaklaşık 100 kişi katılacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Temmuz 2018 Cuma, 13:31

İYİ Parti’de Genel Başkan Meral Akşener’in aldığı genel kurul ve aday olmama kararının şoku sürüyor. Akşener’i ikna etmek ve partinin başında kalmasını sağlamak için Türkiye genelinde tüm teşkilatlar seferberlik başlattı.

Birbiri ardına yapılan çağrı ve ziyaretler ile Akşener ikna edilmeye çalışılırken, Türkiye genelinde planlanan “Meral Akşener’e gidiyoruz” etkinliği için de hazırlıklar tamamlandı.

DENİZLİ’DEN 3 OTOBÜS, 100 KİŞİ GİDECEK
İYİ Parti İl Başkanı Hasan Akgün, Genel Başkanları Meral Akşener’in partinin başında kalmasını istediklerini belirterek, Ankara’da evinin önündeki buluşmaya Denizli’den 100 kişi ile katılacaklarını söyledi.

Denizli’nin İYİ Parti hareketinin çoban ateşinin yakıldığı il olduğun belirten Akgün, “Bu çoban ateşinin sönmemesi için elimizden gelen çabayı ortaya koyacağız, Akşener’in yanında olacağız. Tüm teşkilatlarla ablamızın arkasında olduğumuzu göstermek için yarın Ankara’ya, evinin önüne gideceğiz” dedi.

Kısa süre önce 53 il başkanıyla birlikte Meral Akşener’i ziyaret ettiklerini hatırlatan Akgün, “Denizli’den büyük buluşma için yaklaşık 100 kişi gideceğiz. 3 otobüsle yapacağımız yolculuğumuz Genel Başkanımızın ikna edilmesine yönelik olacak” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı