REKLAMI GEÇ

İYİ Parti İl Başkanı Akgün: “O seçim, bu seçim!”

İYİ Parti İl Başkanı Akgün: “O seçim, bu seçim!”

İYİ Parti İl Başkanı Hasan Akgün, CHP ile sürdürülen ittifak görüşmelerinin anlaşmayla sonuçlanmasının ardından açıklama yaptı. Akgün, “O seçim bu seçim” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Aralık 2018 Perşembe, 11:53

İYİ Parti İl Başkanı Hasan Akgün, yaklaşık bir aydır yoğun bir şekilde her iki partinin genel başkanları ve genel merkez yöneticilerinin çalışmaları sonucunda anlaşmayla sonuçlandığını söyledi.

Türkiye nüfusunun %70’ini kapsayan büyükşehirlerin bir kısmında CHP’nin aday gösterip, İYİ Parti’nin destek vermesi, bir kısmında ise İYİ Parti’nin aday gösterip CHP’nin destek vermesi şeklinde mutabakata varıldığını dile getiren Akgün, “Sayın Meral Akşener ve Sayın Kemal Kılıçdaroğlu liderliğinde oluşturulan bu milletle güç birliğinin başarıya ulaşmasının temel koşulu, her iki parti yöneticilerinin ve tüm Denizlili seçmenlerin bu güç birliğine destek vermesidir. Türkiye’nin ve Denizli’nin ekonomik sorunlarının çözülmesi, kaybolan hukuk ve adaletin yeniden tesis edilmesi, Türk milliyetçiliği ve Atatürkçülüğün toplumda arzu edilen seviyeye getirilmesi ve liyakatin tekrar devlet yönetimine dâhil edilmesi gibi temel sorunların çözülmesi ancak bu güç birliğiyle mümkün olacaktır. Denizlimizde 15 yıldır yapılan tahribat, önümüzdeki 5 yılı birlikte yöneterek giderilecektir. Unutulmamalıdır ki, Belediyelerle gelenler, belediyelerle gidecektir” dedi.

İlkeli ve dürüst belediyeciliğin Denizli’de hakim olabilmesi için bir değişimin gerekli olduğunu dile getiren Akgün, “Sende mi bende mi demeden bizde dediğimiz zaman bu değişim seçim sonuçlarında kendini gösterecektir ve başarı kaçınılmaz olacaktır” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı