REKLAMI GEÇ

Akgün: “Tren kazası da fıtratına mı bağlanacak?

Akgün: “Tren kazası da fıtratına mı bağlanacak?

İYİ Parti İl Başkanı Hasan Akgün, Tekirdağ’da meydana gelen 24 kişinin öldüğü, 338 kişinin yaralandığı kazaya ilişkin açıklama yaptı. Akgün, “Kaza fıtratına bağlanarak geçiştirilecek mi? Yoksa bu defa sorumlular bulunacak mı?” diye sordu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Temmuz 2018 Pazartesi, 14:24

Tekirdağ’da yaşanan tren kazasında yaşamını yitiren 24 vatandaşa Allah’tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı ve sabır dileyen İYİ Parti İl Başkanı Hasan Akgün, yaralanan 338 kişiye de acil şifalar diledi.

Türkiye’de kronik hale gelen bu tür acı olayların tekrar yaşanmaması ve sorumluların tespit edilebilmesi için bazı sorulara cevap aradıklarını belirten Akgün, “Söz konusu demiryolu hattını yapan yüklenici firma kimdir ve bu demiryolu hattı ne zaman tamamlanmış ve faaliyete geçirilmiştir? Demiryolu hattının en son bakım çalışması Nisan ayında yapıldığı söyleniyorsa; bu bakım çalışmasını yapan hangi firmadır? Bakım çalışması sırasında gerekli tedbirler neden alınmamıştır? Basında çıkan haberlere göre; demiryolu hattının bakımıyla ilgili olarak açılan ihale, seçimlerden 3 gün önce ödenek tahsis emri çıkmadığından iptal edilmiştir. Bu iddia doğru mudur? Doğru ise, ihalenin iptal edilme sebepleri nelerdir?” dedi.

“BU kaza da fıtratına bağlanarak geçiştirilecek mi, yoksa bu defa sorumlular bulunacak mı?” diye soran Akgün, “Bu kaza ile ilgili olarak hangi sebeplerle yayın yasağı konmuş ve hangi sebeplerle bu yayın yasağı kaldırılmıştır? Bu elim olayın sorumlularının, adalet önünde hesap vermesi, her türlü şartta devletinin yanında olan Türk milletinin vicdanını az da olsa rahatlatacaktır” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı