REKLAMI GEÇ

İYİ PARTİ İL BAŞKANI YENİDEN AKGÜN

İYİ PARTİ İL BAŞKANI YENİDEN AKGÜN

İyi Parti’de istifası alınan Denizli İl Başkanı Hasan Akgün yeniden görevine getirildi. Bu süreçte Akgün’ün koltuğuna oturmak isteyen dört adayın genel merkeze başvuruda bulunduğu öğrenildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Eylül 2018 Cuma, 12:57

İyi Parti’de Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın’ın bir genelge ile tüm il başkanlarının istifalarını almalarının ardından yeni görevlendirmeler yapılmaya başlandı. Denizli’de istifa eden İl Başkanı Hasan Akgün bugün yeniden aynı göreve getirildi.

İstifa süreci sonrasında partide dört önemli ismin il başkanı olma talebiyle genel merkeze başvuruda bulunduğu öğrenildi. Buna rağmen görevi yeniden devralan Hasan Akgün, sosyal medyadaki takipçilerine atamasını duyurdu ve şu ifadeye yer verdi: “Bugün itibariyle İyi Partimizin Denizli İl Başkanlığı görevi şahsıma verilmiştir. Bu bu görevi veren, Genel Başkanımız Meral Akşener ve Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Koray Aydın’a teşekkür ediyorum. Toplumun her kesimini kucaklayan, yenilenmiş, daha dinamikve donanımlı, yerel seçimlerde partimizi başarıya taşıyacak il ve ilçe yönetimlerimizi oluşturmak üzere bugünden itibaren çalışmalara başlayacağım”

SİYASETE YIPRANMAMIŞ İSİMLER KAZANDIRACAK
İyi Parti Denizli teşkilatında ‘yenilik’ felsefesini oturtan İl Başkanı Hasan Akgün, kadrodaki kurt siyasetçilerin deneyimlerinden de sıklıkla faydalanıyor. DYP, MHP, ANAP gibi partilerde üst düzey siyaset yapmış önemli isimlerin yer aldığı Denizli teşkilatında bundan sonraki süreçte yine toplumun önde gelen isimlerinin partiye kazandırılmasına devam edilecek. İl Başkanı Akgün, “Yıpranmamış değerli isimlerin deneyimlerinden faydalanmak istiyoruz. Birlikte olduğumuz, düşüncelerinden ve deneyimlerinden faydalandığımız ekip arkadaşlarımızın yanı sıra yeni dönemde Denizli’nin yakından tanıyıp güvendiği, fakat siyaset sahnesinde yer almamış yeni yüzlerle de buluşacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı