REKLAMI GEÇ

İYİ Parti Gençlik Kolları’nda atama

İYİ Parti Gençlik Kolları’nda atama

İYİ Parti Gençlik Kolları il Başkanı Bayram Can Çapar’ın genel merkezde görevlendirilmesinin ardından boşalan göreve Tamer Akçam getirildi. Akçam mazbatasını Gençlik Kolları Genel Başkanı’ndan aldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Kasım 2018 Pazartesi, 14:26

İYİ Parti İl Gençlik Kolları’nda görev değişimi. Gençlik Kolları Başkanı Bayram Can Çapar’ın genel merkezde görevlendirilmesinin ardından boşalan göreve, Merkezefendi İlçe Gençlik Kolları Başkanı, makine mühendisi Tamer Akçam atandı.

Mazbatasını İYİ Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Burak Öztürk’ten alan Tamer Akçam, İYİ Parti bayrağını daha da yukarılara taşımanın öncelikli görevi olduğunu söyledi.

Gençlik Kolları İl Başkanı Bayram Can Çapar’ın genel merkezde görevlendirilmesinin ardından İl Başkanı Hasan Akgün tarafından isminin önerildiğini belirten Akçam, Gençlik Kolları Genel Başkanı Burak Öztürk’ün onayı ile atamasının yapıldığını ifade etti.

Gençlik kolları yönetimini hızla oluşturacakların ve 19 ilçedeki gençlik kolları teşkilatlarıyla koordineli bir şekilde çalışmaya başlayacaklarını ifade eden Akçam, “Öncelikli hedefimiz İYİ Parti bayrağını daha da yukarı taşımak olacak. 31 Mart seçimlerine yönelik çalışmalarınıza hız verip, tüm Türkiye’nin yönetimine talip olan partimiz için sahada olacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı