REKLAMI GEÇ

İYİ PARTİ MERKEZEFENDİ’DE 4 İSTİFA

İYİ PARTİ MERKEZEFENDİ’DE 4 İSTİFA

İyi Parti Merkezefendi İlçe yönetiminden 4 isim görevlerinden istifa etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Ağustos 2018 Pazartesi, 16:58

Hafta sonunda olağanüstü kurultayını gerçekleştiren ve Meral Akşener’i yeniden genel başkanlığa getiren İyi Parti’de bugün istifa depremi yaşandı.

İyi Parti’de Şule Türkarslan’a yakınlığı ile bilinen bazı ilçe yöneticileri görevlerinden istifa ettiklerini duyurdu. İyi Parti Merkezefendi İlçe yöneticilerinden Şenol Uçar, M. Ali Kaya ve Nursel Yıldırım partiye gönderdikleri dilekçelerinde özel nedenlerle istifa ettiklerini belirtti.

ŞULE TÜRKARSLAN HEDEF ALINDI
Merkezefendi İlçe yöneticiliğinden istifa eden Huriye Sarı ise istifa dilekçesinde ikinci sıra milletvekili adayı Şule Türkarslan’ın hedef alındığını işaret etti. Sarı ilçe yönetimine hitaben dilekçesinde Türkarslan’ın seçim çalışmalarına ket vurulduğunu, yanına ekip verilmediğini ve yalnız bırakıldığını belirterek buna da ilçe yönetiminin neden olduğunu işaret etti.

Sarı istifa dilekçesinde ayrıca seçimlerden sonra yapılan ilk toplantıda yapılan hata ve eksiklerin konuşmak yerine İlçe Başkanı Hakan Demirci’nin toplantıyı Türkarslan’ı rencide etmeye yönelik yaptığını kaydetti. Sarı’nın dilekçesinde ilçe başkanı ve yönetim arasında bölünme yaşandığına da vurgu yapılarak; “Böyle bir çalışma ortamında bulunmak istemiyorum” denildi.

YÖNETİM DÜŞER Mİ?
Parti kulislerinde istifaların Merkezefendi İlçe Yönetim Kurulu’nun düşmesine yönelik ilk adımlar olarak yorumlandı. İlçe yönetiminin 33 kişiden oluştuğu İyi Parti’de şimdilik sadece 4 üye istifa etti.
Diğer yandan ilk ilçe kongresinde Merkezefendi İlçe Başkanı seçilen Şule Türkarslan 24 Haziran seçimlerinde milletvekili adayı olarak görevinden ayrılmış yerine mevcut başkan Hakan Demirci getirilmişti.
İyi parti’de tüm bu gelişmelerin Denizli’nin tek milletvekili Yasin Öztürk’ün Genel İdare Kurulu üyeliğine getirilmesinin yaşanması da ilginç bir tesadüf olarak kayıtlara geçti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı