REKLAMI GEÇ

İYİ Parti’de 5 ilçe başkanının daha ataması yapıldı

İYİ Parti’de 5 ilçe başkanının daha ataması yapıldı

İYİ Parti’de yeniden yapılandırma sürüyor. İstifa eden 5 ilçenin daha başkanları atandı. İYİ Parti’de Güney dışında tüm ilçelerin atamaları tamamlandı. İl Başkanı Hasan Akgün, genç ve dinamik kadrolar ile hedeflerinin yerel seçimlerde en iyi sonucu almak olduğunu söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Kasım 2018 Pazartesi, 10:56

İYİ Parti Genel Merkezi’nde başlayan yeniden yapılanma sürecinin illerdeki yansımaları sürüyor. Genel merkez çağrısının ardından istifa eden il ve tüm ilçe yönetimlerinde yenilenme sürecinin son halkasına gelindi.

5 İLÇEYE DAHA ATAMA YAPILDI
İYİ Parti İl Başkanlığı 5 ilçenin daha başkanlarını atadı. Çal’da Mustafa Berber, Baklan’da Mustafa Acar, Babadağ’da Ayşen Yümsek, Acıpayam’da Muzaffer Akyol ve Çameli’de Oğuz Buğra Tur ilçe başkanı olarak atandı.

TEK İLÇE GÜNEY
Yeniden yapılanma sürecinin tamamlanamadığı tek ilçe ise Güney. Güney’de henüz bir atama yapılmadı. İl Başkanlığı bu ilçenin yapısına uygun bir adayın belirlenmesi için çalışmalarını sürdürüyor.

GENÇ VE DİNAMİK KADROLARI
Genel merkezin yeniden yapılanma sürecini başlatmasının ardından Denizli’de farklı bir süreç işlettiklerini belirten İYİ Parti İl Başkanı Hasan Akgün, “Genel merkezimiz yalnızca il yönetimlerinin yenilenmesi yönünde bir talimat verdi, ancak bir bunu bir adım daha ileriye taşıdık ve tüm teşkilatları sürece dahil ettik. İstifaları alınan tüm ilçelere belirli bir takvim dahilinde yeniden atamalar yaptık. Bazı ilçelerimizde başkanları, bazılarında da yönetimleri değiştirdik. Hedefimiz genç ve dinamik yönetimleri göreve getirmekti” dedi.

HEDEF YEREL SEÇİMLER
Hedeflerinin 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler olduğunu ifade eden İYİ Parti İl Başkanı Hasan Akgün, “Yönetimleri, bazı bölgelerde de başkanları yeniledik. İYİ Parti ruhunu Denizli seçmenine aksettirecek bir yapı oluşturmaya çalıştık. Bu yapıyla başarılı bir teşkilat olma hedefimize adım adım ilerliyoruz. Hedefimiz yerel seçimler. Yakın zamanda liyakat sahibi isimlerden oluşmuş adaylarımızla yerel seçim çalışmalarına start vereceğiz. Denizli’nin tüm belediye başkanlıklarına talibiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı