REKLAMI GEÇ

İYİ Parti’de 6 ilçe başkanı atandı

İYİ Parti’de 6 ilçe başkanı atandı

İYİ Parti’de yeniden yapılanma süreci devam ediyor. İl ve tüm ilçe başkanlarının istifa etmesinin ardından başlayan atama süreci sürüyor. Daha önce 7 ilçe başkanının atamalarını yapan il yönetimi, 6 ilçenin başkanlarını daha görevlendirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Ekim 2018 Pazartesi, 12:44

İYİ Parti Genel Merkezi tarafından il yönetimlerine yönelik başlatılan yeniden yapılanma süreci, Denizli’de ilçe teşkilatlarının da yenilenmesiyle daha kapsamlı hale getirilmişti.

İl Başkanı Hasan Akgün ve yönetiminin istifalarını, tüm ilçelerin başkan ve yönetimleri izledi. Önce İl Başkanı Hasan Akgün yeniden görevlendirildi, ardından da ilçe teşkilatlarında atamalar başladı.

6 İLÇEYE DAHA ATAMA YAPILDI
Daha önce 7 ilçenin başkanlarını belirleyen İYİ Parti Denizli Teşkilatı, 6 ilçeye daha atama yaptı. Tavas’ta Bekir Yakıt, Beyağaç’ta İsmet Şener, Sarayköy’de Pembe Pervin Pamukçu, Bekilli’de Gökhan Güleçyüz, Merkezefendi’de de Hakan Demirci ilçe başkanı olarak görevlendirildi.

HEDEF YEREL SEÇİMLER
Atamalara ilişkin değerlendirme yapan İYİ Parti Denizli İl Başkanı Hasan Akgün, yeniden yapılanma kapsamında dinamik, zinde, çalışkan, istekli teşkilatları oluşturmak için çalışmalara devam ettiklerini ifade etti.

Akgün, “Genel seçimlerde Denizli’de teşkilat olarak başarılı olduk. Genel seçimlerde yalnızca bir siyasi rakip ile değil devletin tüm imkanlarından yararlanan bir erkle yarıştık, buna rağmen Denizli’de bir milletvekili çıkarıp Ankara’ya gönderdik. Yerel seçimlerde de başarılı olmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı