REKLAMI GEÇ

İYİ Parti’de 7 ilçe başkanı atandı

İYİ Parti’de 7 ilçe başkanı atandı

İYİ Parti’de yeniden yapılanma süreci devam ediyor. İl ve ilçe teşkilatlarının toplu olarak istifa etmesinin ardından mevcut İl Başkanı Hasan Akgün yeniden göreve getirilmişti. Akgün, 7 ilçe başkanını belirledi. Pamukkale İlçe Başkanı değişti, 6 ilçede istifa eden başkanlar yeniden görevlendirildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Ekim 2018 Pazartesi, 11:37

İYİ Parti bir süre önce çalkantılı bir döneme girmiş, Genel Başkan Meral Akşener görevi bırakma kararı almış, ancak ikna edilmişti. Bu süreçte tüm teşkilatlarda yeniden yapılanma süreci kapsamında il başkanı ve yönetimlerin istifası istenmişti. Denizli’de ise İl Başkanı ve yönetimi ile tüm ilçe teşkilatları da istifa etmişti.

Yeniden yapılanma sürecinde görevinden istifa eden ve 13 Eylül’de genel merkez tarafından yeniden atanan İl Başkanı Hasan Akgün, 7 ilçe başkanının atamasını yaptı. Pamukkale’ye Adem Supçin’in yerine Mustafa Çobanoğlu atandı.

Atama yapılan 7 ilçeden yalnızca Pamukkale’de değişime gidilirken, Buldan İlçe Maşkanlığı’na Mehmet Tuğrul, Çivril İlçe Başkanlığı’na İsmail Çorbacıoğlu, Serinhisar İlçe Başkanlığı’na İlhan Dokumacı, Çardak İlçe Başkanlığı’na Memiş Yöntem, Bozkurt İlçe Başkanlığı’na Meral Kocaman, Honaz İlçe Başkanlığı’na da Nazım Kazan yeniden atandı.

Atamalar ile ilgili bir değerlendirme yapan İl Başkanı Hasan Akgün, “13 Eylül 2018 tarihinde Genel Merkez tarafından İl Başkanlığı’na atanmamdan sonra, yeniden yapılandırma çalışmaları kapsamında dinamik, zinde, çalışkan, istekli teşkilâtları oluşturmak için çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. 7 ilçe başkanımızın atamalarını gerçekleştirdik. Diğer ilçelerimiz ile ilgili çalışmalarımız sürüyor” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı