REKLAMI GEÇ

İyi Part GİK’te iki Denizlili

İyi Part GİK’te iki Denizlili

İyi Parti’de bugün kurultay heyecanı yaşanıyor. Denizli teşkilatı kurultay için dün gece otobüslerle partilileri Ankara’ya götürdü. Genel İdare Kurulu’na bir Denizlilinin girme ihtimali var.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Nisan 2018 Pazar, 21:20

İyi Parti 4 ay aradan sonra ikinci kez kurultay gerçekleştirdi. Genel Başkan Meral Akşener’in tek aday olarak gittiği kurultaya Denizli’de önemli ölçüde katılım gösterdi.

İl Başkanı Yasin Öztürk ile birlikte toplam 14 delegesi bulunan Denizli, dün gece parti önünden kalkan otobüslerle teşkilat mensuplarını Ankara’ya uğurladı. Parti önünden 23 otobüs kalkarken çok sayıda partili de özel araçları ile kurultaya gitti.

Partililer artık bir slogan halini alan ‘Denizli’de yandı çoban ateşi Türkiye’ye doğacak iyilik güneşi’ yazısını otobüslerin önlerine yazdı. Kurultay’ın yapıldığı Ankara Spor Salonu’ndaki atmosferi anlatan İl Başkanı Yasin Öztürk sabah erken saatlerden itibaren kurultay salonunun dolduğunu çok daha fazla partilinin de dışarıdan kurultayı tekip ettiğini söyledi. İl Başkanı Öztürk, Denizli’den yanan çoban ateşinin Türkiye’ye iyi parti iktidarını getireceğini belirterek, kurultaya ilgi ve desteğin kendilerini mutlu ettiğini kaydetti.

SÜRPRİZ BİR DENİZLİLİ GÖREV ALABİLİR
İyi Parti’de bugünkü kurultayda 60 kişiden oluşanh Genel İdare Kurulu seçimi de yapıldı. Ankeşener’in beyin takımında iki Denizlili isme yer verildi. İyi Parti’nin kurucuları arasında yer alan belediye başkanlığı ve iki dönem Ankara milletvekilliği yapan Acıpayamlı Ersönmez Yarbay İyi Parti Genel İdare Kurulu’na girmeyi başardı. Denizli teşkilatı kurucuları arasında yer alan ve aynı zamanda Denizlispor yöneticisi de olan Veli Çıtışlı ise GİK yedek listesinde görev aldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı