REKLAMI GEÇ

İyi Parti’de Pamukkale İlçe Başkanlığı’na getirilen Mustafa Çobanoğlu yönetim kurulunu belirledi

İyi Parti’de Pamukkale İlçe Başkanlığı’na getirilen Mustafa Çobanoğlu yönetim kurulunu belirledi

İyi Parti Pamukkale İlçe teşkilatında görevinden istifa eden Adem Supçin’in yerine getirilen Mustafa Çobanoğlu yönetim kurulu üyelerini belirledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Ekim 2018 Perşembe, 12:46

Başkanla birlikte toplam 40 kişiden oluşan yönetim kurulunda sAhmet Muslu, Aysun Ekmekçi, Bahattin Uskuç, Berrin Satır, Cevdet Çokakoğlu, Deniz Burak, Ekrem Dönmez, Emel Kapcı, Ensari Durmuş, Enver Çağlayan, Erol Göçer, Fatıma Turhan, Fatih Servet, İbrahim Özoğul, İsmail Günay, Halil Kıybar, Hayati Uğuz, Huriye Eknez, Hüseyin Ateş, Keziban Çağ, Kudret Apak, Mehmet Dönmez, Mehmet Erdoğan, Muhammet Döner, Mustafa Yalçınkaya, Nevzat Öter, Ömer Yıldız, Raziye Bebeci, Sadi Yılmaz, Salih Menteş, Şabettin Erdaş, Tamer Yiğit, Turgay Liman, Tülay Uzakgider, Yasemin İrdem, Yasin Önenç, Yaşar Uzun, Zahide Meral Ersoy ve Züleyha Selçuk görev aldı.


Yeni yönetimini kamuoyuna duyuran Pamukkale İlçe Başkanı Mustafa Çobanoğlu, “Çıktığımız bu yolda son nefer olarak kalsak da yolumuza devam edeceğiz. Daha yeni başlıyoruz. Pamukkale’de hedeflerimiz büyük. Her mahalleye her sokağa gireceğiz” diye konuştu.
İl Başkanı Hasan Akgün ise önceki dönem ilçe yönetiminin Pamukkale’de çıtayı belli bir noktaya kadar çıkardığını söyleyerek, “Yeni yönetimin bu çıtayı yükselteceğine inanıyorum. Yerel seçimlerde en iyi sonucu almak üzere çalışacağız” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı