REKLAMI GEÇ

İYİ Parti’den 10 Ocak ziyareti

İYİ Parti’den 10 Ocak ziyareti

İYİ Parti Denizli İl Yönetimi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle, Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde sohbet toplantısı düzenledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Ocak 2018 Perşembe, 14:12

Ziyarete İYİ Parti İl Başkanı Yasin Öztürk, İl Başkan Yardımcısı Veli Çıtışlı, Hasan Akgün, Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Nuri Boyacı, partililer ve basın mensupları katıldı.

Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Nuri Boyacı, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında etkinliklerimiz sürüyor. Gazetecilerimizi bu anlamlı günde hatırlayan, arayan, soran ve iyi dileklerini gönderen tüm kurum ve kuruluşlarımıza teşekkür ediyorum. Bugün de İYİ Parti yöneticileri ile bir araya geldik. Bu anlamda Denizli İYİ Parti İl teşkilatına, Merkezefendi ve Pamukkale İlçe Teşkilatlarına çok teşekkür ediyorum” dedi.

İYİ Parti Denizli İl Başkan Yardımcısı Hasan Akgün, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nüzü kutluyorum. Gazeteci olarak Denizli halkının gözü, kulağı, dili ve her şeyisiniz. Bazen az duyabiliyorsunuz ama yine de duyuyorsunuz. Az konuşabiliyorsunuz ama bizden daha iyi konuşuyorsunuz. Bazen ağır aksak yürüyorsunuz ama bizden daha iyi ilerliyorsunuz. Bu cümleleri halk olarak sizlere aktarıyorum. Gerçekten çalışma hayatınızda sadece ekonomik yönden değil, bazı sosyolojik yönden de zorluklar içinde olduğunuzu biliyoruz. Sizler Denizli halkının, bizlerin; dili, kulağı ve sesisiniz. Bu bizlerin tarafından böyle görülüp, böyle biliniyor” dedi.

İYİ Parti Denizli İl Başkan Yardımcısı Veli Çıtışlı ise “Tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum. Sizler bizim burada kulağımız, gözümüz hemde konuşan ağzımızsınız. Bana ‘Neden siyasettesin’ diye sorduklarında, bende ‘Garibanın, haksızlığın gözü, kulağı, dili olmak için siyasetteyim’ diyorum. Önümüzdeki genel seçimlerde kesinlikle iktidar olacağız. İktidara geldiğimizde bir garibanın hakkını yediysek, bizim karşımıza çıkabilirsiniz, eleştirebilirsiniz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı