REKLAMI GEÇ

İyi Partili gençler ampute takımla maç yaptı

İyi Partili gençler ampute takımla maç yaptı

İyi Partili gençler engelliler haftası kapsamında ampute takım futbolcuları ile dostluk maçı yaptı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Mayıs 2018 Cumartesi, 11:52

İyi Parti Gençlik Kolları engelliler haftasında engelli bireylerin çektikleri sorunlara dikkat çekmek için örnek bir organizasyona imza attı.  İyi Partili gençler ampute takımla dostluk maçında karşı karşıya geldi.

Maçı İl Başkanı Hasan Akgün , Pamukkale İlçe Başkanı Adem Süpçin , milletvekili aday adayları, birçok partili birlikte ve vatandaşlar izledi. Gerçekleştirilen müsabakada maç sonunda İyi Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Bayram Can Çapar, Denizli engelliler Futbol Takımı Kaptanı Ramazan Altuğ’a tatlı ikram ederken mücadele renkli görüntülere sahne oldu.

Maçın başında kameralara açıklamalarda bulunan Denizli Engelliler Spor Kulübü Başkanı Ramazan Altuğ, “Engelliler haftası bir kutlama haftası değildir bir farkındalık günüdür. Görme engelli kardeşlerimize yol yaparak düzenlemeler yaparak onların engellerini ortadan kaldırabilirsin. Aynı şekilde bizlerin sorunlarını çözerek bizim engellerimizi de ortadan kaldırabilirsin. İyi Parti gençlik kolları ile yapılan bu farkındalık projesi güzel bir şekilde amacına ulaşır” dedi.

Ardından açıklamalarda bulunan İYİ Parti Denizli Gençlik Kolları Başkanı Avukat Bayram Can Çapar, “Engellilerin sorunlarına dikkat çekmek amacı ile bu organizasyonu düzenledik.  Engelli kardeşlerimizin çektikleri sorunları dikkat çekmek istedik. Bu şekilde 10-16 Mayıs Engelliler haftası olması sebebiyle umuyoruz ki birçok insana gerçekleştirdiğimiz bu sosyal sorumluluk projesi amacına ulaşır“dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı