REKLAMI GEÇ

İyi Partili gençler seçim turlarına başladı

İyi Partili gençler seçim turlarına başladı

Her cuma günü esnaf ziyaretlerine ağırlık vererek sahada halka doğrudan temas eden İyi Partili gençler geri dönüşten memnun.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Nisan 2018 Cumartesi, 10:15

İyi Parti gençlik kolları cuma günleri esnaf ziyareti uygulaması ile seçim öncesi büyüklerine alan açıyor. Merkezefendi İlçe Başkanı Tamer Akçam, Pamukkale İlçe Başkanı Sinan Uçgun, Gençlik Kollarından Sorumlu Oğuzhan Özbek’in önderlik ettiği ziyaretlerde esnafla bire bir görüşen gençler sahadan olumlu sinyaller aldıklarını söyledi.

Esnaflardan çok olumlu tepki aldıklarını belirten Denizli Gençlik Kolları Teşkilatlarından Sorumlu Oğuzhan Özbek, “Esnafın dertlerini dinledik ve İyi Gençliği anlattık. Denizli Gençlik Kolları İl ve 19 ilçe teşkilatlarıyla güçlü bir şekilde seçimlere hazırız. Hız kesmeden saha da ve meydanlarda, her yerde olmaya devam edeceğiz. Elimizden gelen her şeyi yapacağımıza söz veriyoruz” dedi.

Esnaf ziyaretlerini Her cuma namazı öncesi gercekleştirdiklerini ve gerçeklestirmeye devam edeceklerini ifade eden İyi Parti Denizli Gençlik Kolları Başkanı Can Çapar “Denizli İyi Gençlik teşkilatlardan sorumlu il başkanı Oğuzhan Özbek, Pamukkale İlçe Başkanı Sinan Uçgun, Merkezefendi İlçe Başkanı Tamer Akçam ve beraberindeki yönetim kadrolarına teşekkür ederim.

Esnaf ziyaretlerimizde fedakarcaemek gösteren fikir ve siyaset üreten kalkınma dolu İyi geleceği anlatan ve iktidarımızın oluşturacağı güven ortamını temin eden tüm gençlerimize minnettarız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı