REKLAMI GEÇ

Karaoğlan’ı özlemle andılar

Karaoğlan’ı özlemle andılar

Demokratik Sol Parti(DSP)’nin kurucusu Bülent Ecevit’in ölümünün 8. Yıldönümü dolayısıyla Atatürk Anıtı’na çelenk koyan DSP Denizli İl Başkanı Sevgi Kıyak ve yönetim kurulu üyeleri, daha sonra parti binası önünde pilav dağıttı.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 5 Kasım 2014 Çarşamba, 15:39

Eski Başbakanlardan DSP’nin kurucu Bülent Ecevit, ölümünün 8. Yıldönümünde anıldı. DSP Denizli İl Başkanı Sevgi Kıyak ve yönetim kurulu üyeleri, Atatürk Anıtı’na çelenk koyarak saygı duruşunda bulundu.

İl Başkanı Sevgi Kıyak, Ecevit’in yaşam biçimi ve ideallerini kendilerine örnek aldıklarını belirterek, “Ödünsüz demokrasi kahramanı, kararlı siyaset adamı kimliğince, duygusal bir şair de olan Bülent Ecevit fikirleriyle, söylemleriyle, geçmişte devlet görevinde haktan ve halktan yana duruşuyla hepimize ve tüm halkımıza örnek olacaktır” dedi.

Bülent Ecvit’in kurduğu DSP’nin güçlenerek elden ele büyüyerek geliştirileceğini ve yeniden iktidar olacaklarını vurgulayarak, Ecevit’in ölümünün 8. Yıl dönümünde özlem ve saygıyla andıklarını söyledi.

denizli-dsp-ecevit-olum-yildonumu-ic

DSP Denizli İl Başkanı Sevgi Kıyak ve yönetim kurulu üyeleri, Atatürk Anıtı’nda düzenlenen anma töreninden ardından parti binası önünde pilav dağıttı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı