REKLAMI GEÇ

Kenter “Korkunun Ecele Faydası yok”

Demokrat Parti Merkez İlçe Başkanı Uğur Kenter Acıpayam’da yaşanan gelişmeler hakkında açıklamada bulunarak, DP’yi yıpratmaya çalışan insanların ne için bu tavra büründüklerini merak ettiğini belirtti.

/ DENİZLİHABER / 29 Haziran 2007 Cuma, 00:00

22 Temmuz’da gerçekleştirilecek olan erken genel seçimler öncesinde Denizli DP Acıpayam Belediye Başkanı Sefer Demir ve DP ilçe teşkilatındaki istifalarla ilgili değerlendirmelerde bulunan DP Merkez İlçe Başkanı Uğur Kenter, bazı kimselerin aklında DP’yi yıpratmak adına çalışmalar bulunduğunu, ama neye ve kime dayanarak bunu yaptıklarını merak ettiğini ifade etti.

Acıpayam Belediye Başkanı Sefer Demir’in Milletvekili adayları sıralamasını beğenmeyerek istifa ettiğini açıklamasının üzerinde oldukça düşünceli olduğunu belirten Kenter, “Sayın Demir, madem Sayın Kazdağlı’yı beğenmedi, Niçin listeler açıklandığında istifa etmedi, neden Adayları karşılamak için bizimle geldi. Önce bunların bir yanıtını versin, sonra istifa nedenini bir kez daha gözden geçirsin. Diğer istifa eden arkadaşlarımı da anlamış değilim. DP Yılların Partisi, kişi ya da kurumlar hiçbir şekilde özellikle bu tür istifalar ile asla yıpratamazlar ve kimsenin de buna ne gücü yeter nede bir başka şey. Biz birlik olan bir partiyiz. Bütünleşmenin partisiyiz. En kısa zamanda bunu herkes çok iyi görecek. ‘22 Temmuz’da yapılacak erken genel seçim öncesinde biz partimizden istifa edelim ve DP’yi yaralayalım’ mantığından herkesin uzak durmasını istiyorum, bizim kimse ile bir derdimiz yok. Amacımız insanlara halka hizmet sorunlara çözüm bulmak sorunsuz Bir toplum olmaktır” diyerek sözlerini tamamladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı