REKLAMI GEÇ

Köse “en az üç” dedi

DP Denizli Milletvekili aday adayı Mehmet Köse, basın mensuplarıyla düzenlediği sohbet toplantısında DP’nin en az yüzde 20 oy alacağını ve Denizli’den üç milletvekili çıkaracaklarını söyledi.

/ DENİZLİHABER / 22 Mayıs 2007 Salı, 00:00

DP İl Başkanlığından istifa ederek Milletvekili aday adayı olan Mehmet Köse basın mensuplarıylabir araya geldi. Gözde pastanesindeki toplantıya DYP İl Başkanı Aşkın Çelik, İl Başkan yardımcıları Okan Özyar ve Zafer Bakırsoy, Merkez İlçe Başkanı Uğur Kenter, Mehmet Köse’nin eşi Nurcan Köse ve çocukları katıldı.

 
Toplantıda bir konuşma yapan Milletvekili aday adayı Mehmet Köse, “Siyasi hayatım boyunca pişmanlık duyduğum hiçbir şey 4 Haziran’da milletvekili listeleri açıklanacak. Benteşkilatımızdan, halktan ve kamuoyundan gelen talep üzerine milletvekili aday adayı oldum. Genel merkezim beni hangi sıraya koyarsa koysun partim ve davam için çalışacağım. Nasipte ne varsa o olur. Alnımıza milletvekili olmak yazılmışsa oluruz. Genel merkezimizin iyi bir sıralama yapması durumunda Demokrat Parti’nin önünde hiçbir güç duramaz” dedi.
 

DYP ve Anavatan Partisi’nin 27 Mayıs’ta resmen DP çatısı altında birleşeceğini dile getiren Köse, “İki partinin birleşmesi çok önemli 27 Mayıs’tan sonra DP teşkilatları çatısı altında siyasi mücadelemizi sürdüreceğiz.Demokrat Parti’nin önü açıktır. Ülkemizde yaşanan sıkıntıları DP çözüme kavuşturacak. Ben 22 Temmuz’da yapılacak seçimlerde herkesi sandığa gitmeye ve oy kullanmaya çağırıyorum. Gönlüm halkımızın DP’ye teveccüh göstermesidir. Ama hangi partiye oy verirlerse versinler mutlaka sandığa giderek oy kullansınlar” diye AKP’nin din, CHP’nin ise laiklik üzerindensiyaset yaptığını kaydeden Köse, “AKP ve CHP ülkeyi kutuplaştırdı. Biri din, diğeri laiklik üzerinden siyaset yapıyor. Ülkemizi bu iki eksenli siyaset anlayışında Demokrat Parti kurtaracak. DP dini siyasete alet etmeyecek ve Türkiye’nin gözbebeği olacak” ifadelerini kullandı.Demokrat Parti’nin 22 Temmuz’da en az yüzde 20 oy alacağını ileri süren Mehmet Köse, “AKP’nin ülkeyi getirdiği nokta ortada yolsuzluk ve yoksullukla mücadele edeceğiz diyerek iktidara geldiler ancak başarılı olamadılar. Ekonominin durumu ortada.Terörü yeniden hortlattılar. Bu sorunların üstesinde DP kadroları gelecektir. Genel merkezin yapacağı iyi bir sıralama ile Denizli’den üç milletvekili çıkarırız. DP 22 Temmuz’da en az yüzde 20 oy alacaktır. Bunu herkes görecek” diye konuştu.   

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı