REKLAMI GEÇ

“Kötü gidişata dur diyeceğiz”

“Kötü gidişata dur diyeceğiz”

Demokrat Parti Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Argün, ülkenin durumunun gün geçtikçe kötüye gittiğini ve DP’nin yeni kadrosunun bu gidişata ‘Dur’ demek için çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi.

/ DENİZLİHABER / 6 Mayıs 2008 Salı, 00:00

Demokrat Parti il binasında düzenlenen basın toplantısında Merkez İlçe Yönetimi adına basın açıklaması yapan DP Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Argün, ülke ekonomisinin gün geçtikçe kötüye gittiğini ve halkın tüm kesiminin ekonomide yaşanan olumsuzluklardan etkilendiğini belirtti. Argün, “ Ekonomi şu anda dibe vurmuş durumda. Bu yaşanan durum ekonomide Türkiye’nin önde gelen illerinden olan Denizli’de de aynı durumdadır. Yıllardır açılan iş yerleriyle birlerce insana işveren ilimiz, artık işçi çıkartmalarına başlamıştır. Yaşanan bu olumsuz tablolar bazı kesimler tarafından görünmese de durumun böyle olduğu gözler önündedir” dedi.

Çiftçinin de aynı ekonomik olumsuzluklardan etkilendiğini ifade eden Argün, ülkede uygulanan yanlış tarım politikalarından dolayı yüz binlerce çiftçinin borçlandığını ve icradan dolayı ellerindeki toprakları kaybettiklerini belirtti. Argün, yabancılara toprak satışlarının da Türkiye’yi kötü duruma götürdüğünü dile getirdi. Yaşanan bu gidişata dur demek için DP olarak yola çıktıklarını belirten Argün, “Ülkenin bu duruma bir dur demek için herkesin bu taşın altına elini koyması gerekmektedir. Demokrat Parti olarak bizler bu gidişata bir dur demek için taşın altımıza koyduk. Herkesin bu mücadeleye katkı sağlayarak taşın altına elini koymasını istiyoruz. Beyaz yürüyüş ile yola çıkan Genel Başkanımız Süleyman Soylu’da 8-9-10 Mayıs tarihlerinde ilimize gelerek bu sorunlara çözümler üretecek ve izlenecek olan yollar hakkında halkımıza bilgiler aktaracaktır” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı