REKLAMI GEÇ

LDP Genel Başkanı Toker geliyor

LDP Genel Başkanı Toker geliyor

Liberal Demokrat Parti Genel Başkanı Cem Toker, 11 Mayıs 2010 Salı günü Denizli’ye geliyor.

/ DENİZLİHABER / 7 Mayıs 2010 Cuma, 16:36

LDP (Liberal Demokrat Parti) Denizli İl Başkanlığı’nın düzenlediği Mayıs ayı tanışma toplantısına, LDP Genel Başkanı Cem Toker de katılacak.

2009 yerel seçimlerinde, Denizli Belediye Başkan adayı olan ve halen partinin MKYK üyesi olan Lütfi Erol, LDP Genel Başkanı Toker ile birlikte esnaf ziyaretleri yapacaklarını ve bazı sivil toplum örgütleri ile görüşmeler yapılacağını dile getirdi. Ayrıca yerel kanallardan da davet aldıklarını, Salı akşamı yerel televizyonlara da davetli olduklarını açıklayan Erol, “Genel Başkanımız Cem Toker’i Denizli’de konuk etmekten büyük mutluluk duyacağız. Sayın Toker 11 Mayıs’ta Denizli’de misafirimiz olacak ve Çimen Otel’de gerçekleştireceğimiz toplantıda partililer, davetliler ve basın mensupları ile karşılıklı görüş alış verişinde de bulunacak” dedi.

LDP Teşkilatlanmadan Sorumlu Denizli il Temsilcisi Hakan Kaya ise LDP Denizli İl Başkanlığı olarak genel seçim çalışmalarını çoktan başlattıklarını, ilçe ve beldelerde hızla teşkilatlanarak ülke yönetimine talip olduklarını dile getirdi ve “Partimiz kurulduğu 1994 yılından beri aynı çizgide siyaset yapmaktadır. Dönem dönem esen rüzgarlara kapılmadan, kimsenin yandaşı ya da öteki olmadan, sadece ve sadece doğru olduğuna inandığımız liberal demokrasi ekseninde durmaktayız. Parti programlarında bulunan ve ülkemizin sorunlarına bire bir reçete olan çözümlerin bazen çakma liberaller tarafından, seçimden seçime kullanılmaya çalışılmaktadır. Fakat LDP bu çözümleri seçim vaatleri olarak veren değil, liberal demokrasiyi bir yaşam biçimi olarak benimsemiş, yüreğinde ve hayat felsefesinde bu çözümleri yaşayan kişilerden oluşmaktadır. Bugünkü işsizliğin, ekonomik krizin ve bunların getirdiği sosyal adaletsizliğin tek çözümü 16 yıl önce oluşturulmuş, LDP parti programına konu olan çözümlerin uygulanması ile mümkündür. Türkiye’de çözülemeyecek sorun yoktur” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı