REKLAMI GEÇ

Maskeli yolsuzluk eylemi

Maskeli yolsuzluk eylemi

Diren Denizli Platformu üyeleri 17-25 Aralık Yolsuzluk ve Rüşvet operasyonlarının yıldönümü dolayısıyla Gazi Bulvarı üzerinde yaptıkları basın açıklamasına, maske ve el fenerleri ile geldiler.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 25 Aralık 2014 Perşembe, 18:43

Bazı siyasi parti ve sivil toplum örgütlerinin katılımı ile oluşturulan Diren Denizli Platformu, Gazi Bulvarı üzerinde basın açıklaması yaptı. Gözlerine maske takarak, el fenerleri ile basın açıklamasına katılan grup, AK Parti hükümetini protesto etti.

Grup adına yapılan basın açıklamasında, “Türkiye gelir adaletsizliği açısından en kötü durumda olan Dünyadaki ikinci ülkedir. İş cinayetleri, işsizlik, kadın cinayetleri, fuhuş, uyuşturucu kullanma gibi konularda da ilk 10’un içindedir. 12 yıllık AKP iktidarının bilançosu işte budur. Hükümet işsizliği, iş cinayetlerini, soygun ve talanı, açlığı, uyuşturucu ve fuhuşu, kadın cinayetlerini, sarayları, uçakları-gemicikleri dini istismar ederek, halkı dini vaatlerle kandırarak örtbas edemeyecektir. Hukuka ve yasalara aykırı bir takım düzenlemeler ve işlemlerde yolsuzluk ve rüşvet soruşturmalarını kapatarak yolsuzluk suçlarından kurtulamayacaktır” dedi.

Grup basın açıklamasının ardından iktidar aleyhine sloganlar atarak dağıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı