REKLAMI GEÇ

Mazeretimiz yok, tavrımız açık

Mazeretimiz yok, tavrımız açık

Büyük Birlik Partisi (BBP) Denizli Teşkilatı, “Cumhurbaşkanlığı çatı adayına destek” konusunda parti genel merkezinden farklı düşündüklerini bir kez daha vurguladı. Ekmeleddin İhsanoğlu’nu destekleyen partilerin düzenlediği toplantıya da “mazeretimiz olduğundan değil, tavrımız net olduğundan katılmadık” açıklaması yapıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Temmuz 2014 Çarşamba, 11:32

BBP İl Başkanı Süleyman Oruç, Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmalarının yoğunlaştığı dönemde BBP’nin nasıl bir tutum sergileyeceğinin toplumu meşgul ettiğini, il teşkilatı olarak konuyla ilgili görüşlerini iki hafta önce kamuoyuyla paylaştıklarını, bu arada parti genel merkezinin “çatı adayı”na destek açıklaması yaptığını, bu noktadan sonra karara katılmasalar da kendilerine düşen görevin saygı duymak olduğunu belirtti.

Geçtiğimiz günlerde çatı adayını destekleyen partilerin yöneticileri tarafından düzenlenen basın toplantısına katılmamaları konusuna da açıklık getiren Oruç, “Çatı adayına destek veren partilerin il başkanlarının katılacağı bir basın toplantısı yapılacağı bildirildi. Biz de bu toplantıya davet edildik. Ancak farklı düşünüşümüz ve iki hafta önce yaptığımız basın açıklamasını gerekçe göstererek katılmayacağımızı söyledik. Fakat basın açıklamasında bizim mazeretimiz olduğu için katılmayacağımız yönünde bir açıklama vardı. Bu basın toplantısına katılmamaya ilişkin hiçbir mazeretimiz yoktu ve dolayısıyla mazeret bildirmedik. Partimizin aldığı karadan çok süre önce bu konudaki tavrımızı açık ve net olarak kamuoyuna açıklamıştık” dedi.

Yorumlar

snlkoc@mynet.com   -  Bağlantı 23 Temmuz 2014, 11:58

Sen kimsin gnl merkezin karşısında duracak yarında senin altındakiler sana katılmaZ sende akp ye gecersin.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı