REKLAMI GEÇ

Okkaya DP dedi

Okkaya DP dedi

1999 yerel seçimlerinde MHP’den Acıpayam belediye başkan adayı olan veteriner Emin Okkaya, önümüzdeki genel seçimler için Demokrat Parti’den milletvekili aday aday olduğunu açıkladı

/ DENİZLİHABER / 10 Mayıs 2007 Perşembe, 00:00

Demokrat Parti’de düzenlediği basın toplantısıyla, milletvekili aday adayı olduğunu açıklayan Emin Okkaya, MHP kökenli. 18 Nisan 1999 yerel seçimlerinde Denizli Belediye Başkan aday adayı olan, ancak parti yönteminin farklı bir ismi aday olarak gösterilmesi nedeniyle memleketi Acıpayam’dan belediye başkan adayı olan Emin Okkaya, şimdi de Demokrat Parti’den milletvekili aday adayı oldu.

Denizli Tarım İl Müdürlüğü’ndeki görevinden hafta başında istifa eden Veteriner Hekim Emin Okkaya, “Bir memurun siyaset yapabileceği kadar Doğru Yol Partisi’ne hizmet verdim. Kendimi milletvekili aday adaylığı için hazır gördüm. Memleketime hizmet etmek istiyorum. Bu nedenle aday adayıyım” dedi. Demokrat Parti çatısı altında olmaktan mutluluk duyduğunu dile getiren Okkaya, “Yüce Türk milletinin parlementoda daha iyi temsil edilebileceğine inanıyorum. Ülkemizde yaşanan her türlü sıkıntıları meclise taşımak için adayım” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı