REKLAMI GEÇ

Saadet Partisi, ekonomiyi konuştu, iktidarı eleştirdi

Saadet Partisi, ekonomiyi konuştu, iktidarı eleştirdi

Saadet Partisi Pamukkale İlçe Teşkilatı, Eylül Ayı İlçe Divan Toplantısı’nı gerçekleştirdi.İlçe Başkanı Şahabettin Güner, ekonomide yaşanan olaylara dikkat çekerek, “Tam bir keşmekeşlik var, bürokrasi kitlenmiş durumda” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Eylül 2018 Pazartesi, 13:07

Saadet Partisi Pamukkale İlçe Teşkilatı, genişletilmiş Eylül Ayı İlçe Divan toplantısını, ilçe yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra Saadet Partisi Denizli İl Başkanı Ahmet Eryılmaz ve çalışmasını gerçekleştiren mahalle temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirdi. İlçe Başkanı Şahabettin Güner’in açılış konuşmasıyla başlayan toplantı, birim sunumları ve faaliyet raporlarının alınmasıyla devam etti

Güner, konuşmasına, ekonomideki yaşanan olaylara dikkat çekerek başladı. Türkiye’nin büyük bir ekonomi krizle bocalayıp durduğunu ifade eden Güner, “Ekonomi krizden çok daha büyüğü bir yönetim krizi ile karşı karşıyadır. Türkiye yönetilemiyor. Tarım içinden çıkılmaz bir hale geldi. Sanayi ve ticaret durma noktasında. Eğitimde tam bir keşmekeş halde. Bu işleri yürütmesi gereken bürokrasi yönetilemiyor. Yeni sistemin alt yapısının bir türlü oluşturulamadığı için bürokrasi kilitlenmiş durumda yer alıyor. Tam bir keşmekeşlik var. Biz ‘ehliyet ve liyakat’ dedikçe bu iktidar tam tersini yapıyor. Devlet arşivlerinde 30 yıllık Osmanlıca uzmanı SGK’ya uzman yapılabiliyor. Bazılarından hatadan dönülüyor ama bu şaşkınlığın ne kadar büyük olduğunu gizleyemez” ifadelerini kullandı.

“MİLLETİN BOĞAZINI SIKIYORLAR”
Daha sonra İl Başkanı Ahmet Eryılmaz da söz alarak şunları söyledi: “Zamlardan durulmuyor. Enflasyonist ortamda zamdan kurtulmak mümkün değildir. İğneden ipliğe, elektrikten gaza, şekerden una her şey her gün pahalanıyor. Sadece elektriğe gelen zamda konutta yüzde 33, sanayi ve tarımsal sulamada yüzde 44’ü geçti. Peki sonuç ne oldu. Olan sadece garip gurebaya oluyor. Başkaları problemlerini bir şekilde çözüyor. İktidar İstanbul’da çılgın projeleri bir tarafa bırakmış değil. Ekonomiye bu hale getiren çılgın ve kısa vaade de hiçbir katı yapmayan yatırımlardır. Önceden kemer sıkıyordu, şimdi kemeri bırakıp milletin boğazını sıkıyorlar. Nefes almasına izin vermiyorlar” diye eleştirdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı