REKLAMI GEÇ

Saadet Partisi Erbakan’ı andı

Saadet Partisi Erbakan’ı andı

Saadet Partisi İl Teşkilatı, Necmettin Erbakan için anma programı düzenledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Mart 2018 Çarşamba, 10:57

Saadet Partisi İl Başkanlığı tarafından organize edilen ‘Erbakan Hocayı Anma Programı’ Pamukkale Halk Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Programa, SP Genel İdare Kurulu Üyesi, Necmettin Erbakan’ın yıllarca özel kalemliğini yapan İbrahim Titiz, Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şube Başkanı Hamza Öztürk, İYİ Parti İl Başkanı Yasin Öztürk ve çok sayıda davetli katıldı.

Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi İbrahim Titiz, Prof. Dr. Necmettin Erbakan’nın cenaze törenine 0dünyanın dört bir yanından önemli mevkilerde kişilerin geldiğini belirtti.

Titiz, “Merhum hocamızı aramızdan ayrılışının 7. yıldönümünde anmak üzere bir aradayız. Hocamıza ve tüm geçmişlerimize, Mehmetçiklerimize şehit olanlara Allah’tan rahmet diliyorum. Erbakan Hocamız, Türkiye’de çığır açmış liderlerden biridir. Alışılmış öğretilmiş politikaların dışında yerli ve milli tarzı tekrar gündeme getirerek düşünce yapımızı tekrar canlandırmış bir liderdir. Bugün Türkiye’mizde ve bütün mazlum toplumlarda hocamızın açtığı bu çığırın üzerinde çalışan insanlar var. Türkiye şu anda kalkındığını söyleyemeyiz. Biz bugün ileri teknoloji, yatırım malları, ağır sanayide söz sahibi değiliz. Bizim dünyada söz sahibi olabilmemiz için mecburen bu alanlarda yatırım yapmamıza bağlıdır” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı