REKLAMI GEÇ

Saadet Partisi’nden BBP’ye dosya

Saadet Partisi’nden BBP’ye dosya

Saadet Partisi Denizli İl Başkanı Ahmet Eryılmaz ve beraberindeki heyet, BBP Denizli İl Başkanı İlhami Çiçek’i ziyaret etti. Eyyılmaz, “Adil sistem, adil seçim” dosyasını BBP İl Başkanı Çiçek’e sundu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Mart 2018 Cuma, 12:44

Saadet Partisi İl Başkanı Ahmet Eryılmaz ve yönetim kurulu üyeleri, BBP İl Başkanı İlhami Çiçek’i ziyaret etti, Saadet Partisi Genel Merkezi tarafından hazırlanan ‘Adil Sistem, Adil Seçim’ adlı görüş ve önerileri içeren dosyayı sundu.

Eryılmaz, hazırlanan seçim kanunları ve siyasi partiler kanununa dair teklifte, cumhurbaşkanı adayı göstermek için gerekli 100 bin imza şeffaf ve kolay olması konularını içerdiğini belirterek, “Uyum yasaları çerçevesinde yapılacak düzenlemelerle ilgili olarak konunun uzmanlarıyla birlikte onlarca çalışma incelenmiş ve bunlardan istifade ile genel yaklaşımlar olarak tekliflerimiz belirlenmiştir. Bu çalışma ile tekliflerimizi siyasi partilerimizle ve toplumla paylaşıyoruz” dedi.

BBP İl Başkanı İlhami Çiçek ise Saadet Partisi’nin ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirdi. Uyum yasaları ile alakalı Saadet Partisi’nin önemli teklifleri olduğunu dile getiren Çiçek, talep edilen sistemin bütün partiler için ideal bir sistem olduğunu, bu çalışmanın kendileri için de faydalı olacağını söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı