REKLAMI GEÇ

Soylu geliyor

Soylu geliyor

DP Genel Başkanı Süleyman Soylu’nun 4 Nisan’da Çanakkale’de başlayan ‘Beyaz Yürüyüş’ adını verdiği ülke turu çerçevesinde önümüzdeki günlerde Denizli’ye de geleceğini söyleyen İl Başkanı Zafer Bakırsoy, Türkiye’nin içinde bulunduğu kaostan kurtulabilmesi için temiz siyasetçilere ihtiyaç olduğunu söyledi.

/ DENİZLİHABER / 4 Nisan 2008 Cuma, 00:00

Demokrat Parti İl Binası’nda bir basın toplantısı düzenleyen İl Başkanı Zafer Bakırsoy, DP Genel Başkanı Süleyman Soylu’nun yakın bir zamanda Denizli’ye geleceğini söyledi. DP Genel İdare Kurulu Üyesi Ali Aygören, Merkez İlçe Başkanı Ümit Bahtiyar ve kalabalık bir partili topluluğunun katıldığı toplantıda konuşan İl Başkanı Bakırsoy, Soylu’nun 4 Nisan’da Çanakkale’de başlayan ‘Beyaz Yürüyüş’ adını verdiği ülke turu çerçevesinde ilimizi de ziyaret edeceğini belirterek, Soylu’nun STK’ları, ilçeleri ve sanayi ve ticaret odalarını gezeceğini ifade etti.

Ülkede yaşanan sıcak gelişmeleri de değerlendiren Bakırsoy, Ak pati Hükümeti Atatürk ilke ve devrimlerini laik sosyal hukuk devletinin ilkelerini tartışılır bir duruma getirdiğini bu durumun Demokrat Parti ile düzelebileceğini iddia etti. Düzenlediği basın toplantısında Ak parti iktidarı 8 ayda ömrünü tamamladığını hükümetin 8 ayda bittiğini söyleyen İl Başkanı Bakırsoy, “22 Temmuz seçimlerinde aldığımız başarısız kapatacak çalışmalarda bulunacak ve Demokrat Parti’yi yeninden şaha kaldıracağız. Genel Başkanımız Soylu Denizli’ye geldiğinde, son 13 yıldır DP’nin yönetmediği Türkiye’nin nereden nereye geldiğini anlatacak. Tüm Türkiye’yi dolaşarak yaşanan ekonomik sıkıntıya çözüm bulmaya çalışacak” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı