REKLAMI GEÇ

SP adaylarını 20 Ocak’ta açıklayacak

SP adaylarını 20 Ocak’ta açıklayacak

Saadet Partisi yapılan yazılı bir açıklama ile 31 Mart Yerel Seçimleri için adaylarını 20 Ocak 2019 Pazar günü açıklanacağını bildirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Ocak 2019 Cuma, 15:01

Saadet Partisi belediye başkan adaylarını 20 Ocak’ta açıklayacak. SP’de adayları Pazar günü Denizli’de olacak Genel Başkan Temel Karamollaoğlu yapacak. İl Başkanı Ahmet Eryılmaz yaptığı yazılı açıklama ile yerel seçimlerde adayların kalitesine ve hizmetine göre oy verilmesi gerektiğini söyledi. Sp’nin her seçim bölgesinde göreve talip olacağını da söyleyen Eryılmaz, “Adaylarımızın temel düsturu, çalmamak ve çaldırmamaktır” dedi.

Görev alacakları bölgelerde çalmadan çalışan kadrolarla hizmet vereceklerinin altını çizen Denizli Saadet Partisi İl Başkanı Ahmet Eryılmaz, “Gelecekten ümit kesilmez. Her şeye rağmen bir kere daha çare var demek istiyorum. 20 Ocak 2019 Pazar günü Bereketler Toplantı Salonu’ndaki İl Divan Toplantısı’nda adaylarımızı açıklayacağız” diye konuştu. Ayrıca Başkan Eryılmaz SP Genel Balkanı Temel Karamollaoğlu’nun da Denizli’ye geleceğini söyledi ancak bu konuda bir tarih vermedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı