REKLAMI GEÇ

SP’li Akkiraz’dan Torba Yasa eleştirisi

SP’li Akkiraz’dan Torba Yasa eleştirisi

Saadet Partisi (SP) Genel Başkan Yardımcısı İsmail Hakkı Akkiraz, Torba Yasa düzenlemesini çuvala benzeterek, “Ne bulmuşlarsa atmışlar içine” eleştirisini yaptı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Ağustos 2016 Salı, 14:46

SP’nin İl Divan Toplantısı, parti binasında yapıldı. İl Başkanı Halil İbrahim Varol’un açılış konuşmasının ardından partililere seslenen SP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Hakkı Akkiraz, ülkenin içinde bulunduğu durama dikkat çekerek, birlik ve beraberliği sağlayacak her adımı, milletin kardeşliğine katkı yapacak devletin içine sızan ihanet şebekelerini tasfiye edecek düzenlemeleri destekleyeceklerini söyledi.

denizli-sp-il-divan-toplantisi-1

Türkiye’nin karşı karşıya bulunduğu bu olağanüstü hal ortamının kısır bir siyasi fırsatçılığa dönüştürülmesine de asla rıza göstermeyeceklerini vurgulayan Akkiraz, “Hepinizin bildiği gibi, bu haftanın en önemli gündem maddelerinden birisi hükümetin hazırladığı Torba Yasa. Artık buna torba demek de mümkün değil, çünkü daha çok çuvala benziyor. Ve yine çünkü ne bulmuşlarsa atmışlar içine. Bu torba yasa ile Türkiye’nin en önemli, en stratejik kuruluşları Özelleştirme İdaresi’ne devredilecek. Ülkenin 200 yıllık, 300 yıllık kurumlarının bütün malları; hatta masasından sandalyesine kadar satışa çıkarılacak ve sonunda kapılarına kilit vurulacak” dedi.

SP Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç ise, ülkenin sıkıntılı günlerden geçtiğini, bunun da yapılan politikaların sonucu olduğunu ifade etti. Şerafettin Kılıç,“ 15 Temmuz’da bir darbe girişimi oldu. Meclis bombalandı. Kuvvet komutanlarımız esir alındı. 246 vatan evladı şehit düştü. Soruyorum neden bu duruma düştük? “ diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı