REKLAMI GEÇ

Supçin: Kurultaydan güçlenerek çıktık

Supçin: Kurultaydan güçlenerek çıktık

İyi Parti’de Pamukkale İlçe Başkanı Adem Supçin olağanüstü kurultayı değerlendirdi, “Kongreden güçlenerek çıktık” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Ağustos 2018 Salı, 14:48

Hafta sonunda ikinci olağanüstü kurultayını gerçekleştiren İyi Parti’de Meral Akşener’in yeniden genel başkanlığa getirilişi parti teşkilatlarında heyecanı artırdı.

Pamukkale İlçe Başkanı Adem Supçin kurultaya ilişkin değerlendirmede bulunarak İyi Parti’nin Türkiye’nin iktidar/muhalefet paritesini değiştiren bir parti olduğunu kaydeti.

İyi Parti açısından önder ve doktirine ilişkin tartışmanın sona erdiğine değinen Supçin, “Genel başkanımız sorumluluk alarak görevinden ayrılmış, hiç bir siyasi organizasyonun yapamadığını yaparak partiyi kurultaya götürerek şuracılığını-danışmacılığını göstermiştir. Tersine bunu yapmamış olsaydı, eskilerin komitacı dedikleri şekilde, diğer partilerin hepsinde de gördüğümüz eleştirileri kurultayla yani meclisle çözmeseydi kendi deyimiyle üzerindeki bir fitneyi çözememiş olacaktı” diye konuştu.

İyi Parti saflarından ayrılan ve başka partilere transfer olan eski partililere ilişkin de hatırlatmada bulunan Supçin; “Dün el öpüp bugün başka kapıdan çıkar için eğilerek geçenlere yanıtımız programa, partiye, lidere ve teşkilatlara sahip çıkmakla olacaktır!

Halkımız bundan sonra İYİ Parti Pamukkale İlçe Başkanlığına bağlı, yönetim kurulunu ve mahalle, işçi, memur/emekli, kadın, gençlik, STK teşkilatlarını her zamankinden daha çok yerel seçimlere kilitlenmiş olarak görecektir” diye konuştu.

Supçin öncelikli dertlerinin Pamukkale İlçesi olduğunun altını çizerek halkın mutluluğunu ve yaşam kalitesini artıracak hedeflere yöneldiklerini söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı