REKLAMI GEÇ

Ümit Bahtiyar, Kılıçdaroğlu ile buluştu

Ümit Bahtiyar, Kılıçdaroğlu ile buluştu

İyi Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, dün Ankara’da İyi Parti Lideri Meral Akşener’in ardından CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile de bir araya geldi. İki lider de Bahtiyar’a Denizli’de seçim kazanacaklarını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Aralık 2018 Çarşamba, 11:01

Millet İttifakı’nın Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı çatı adayı Ümit Bahtiyar dün Ankara’da hem Akşener hem de Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi.

Tanıtım toplantısının ardından İyi Parti Lideri Meral Akşener ve genel başkan yardımcıları ile toplantı yapan Bahtiyar akşam saatlerinde ise CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile buluştu.

Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca’nın da hazır bulunduğu toplantıda Kılıçdaroğlu, Denizli’de seçimin kazanılacağına olan inancını bir kez daha paylaştı.

Her iki lider ile yaptığı görüşmelerin kendisi adına olumlu geçtiğini söyleyen Ümit Bahtiyar, Denizlihaber.com’a yaptığı değerlendirmede, “Ankara ziyareti olumlu geçti. Genel başkanımız ve genel başkan yardımcılarımız ile bir araya geldik. Akşam saatlerinde CHP Genel Başkanı sayın Kemal Kılıçdoaroğlu ile görüştüm. Her iki genel başkan da başarı dilediler. Onların da benim gibi Denizli’de seçimi kazanacağımıza olan inançları tam. Biz de bu yönde çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin de seçim sürecinde tüm örgütü ile kendisine destek olacağı sözünü aldığını söyleyen Bahtiyar, görüşmelerde seçim çalışmalarının da gündeme geldiğini, yapılabilecek çalışmalar hakkında karşılıklı görüş alış verişinde bulunduklarını kaydetti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı