REKLAMI GEÇ

Uzan “ Dedikodu yapmasın”

Seçim çalışmaları kapsamında Denizli’ye gelen Genç Parti Genel Başkanı Cem Uzan, Başbakan Recep Tayip Erdoğan’a, kendisi hakkında dedikodu yapmayı bırakmayı ve TV ekranında bir araya gelerek milletin önüne çıkmayı teklif etti.

/ DENİZLİHABER / 29 Haziran 2007 Cuma, 00:00

Milletvekili seçimleri için il turlarına başlayan Genç Parti Genel Başkanı Cem Uzan, Denizli’ye geldi. Denizli halkı tarafından yoğun ilgi ile karşılanan Genç Parti Genel Başkanı Uzan, gezi sonunda basın mensuplarıyla bir araya gelerek soruları yanıtladı. Denizli’deki ilgi ve alakanın kendisini çok mutlu ettiğini söyleyen Uzan, 22 Temmuz tarihinde Türkiye’nin yeni bir döneme adım atacağını söyledi.

22 Temmuz seçimlerine bakıldığında mecliste 3 veya 4 partinin olacağını söyleyen Genç Parti Lideri Uzan, AKP hükümeti tarafından bazı illere uygulanan teşvik yasası hakkında da önemli açıklamalarda bulundu. Uzan, “Teşvik bazı sektörlerde uygulanmadı. Ayrıca neden bir ilimizi diğer ilimizden ayıralım. Teşvik kötü demiyorum. Teşvik her zaman yapılmalı. Ben teşvikin arttırılmasından yana olan bir insanım. Sanayici, yatırımcı olmak çok zor. Bizim ülkemizde sanayicimiz desteklenmek yerine köstekleniyor. 4 – 5 yıldır 5 bin 10 bin kişinin çalıştığı hiçbir iş sahası açılmıyor. Yatırım konusunda ahkâm kesen yabancılar bile artık Türkiye’de işsizlik sorunu var diyorlar” dedi.

Son günlerde ülke gündemini meşgul eden terör konusunda da gazetecilere açıklamada bulunan Genç Parti Genel Başkanı Cem Uzan, “ Terör Türkiye’nin öncelikli problemi. Terörle mücadelede iktidar sınıfta kaldı. Vatandaşta bunu gözlemliyor. Kararlı değiller, bununda faturasını milletimiz sandıktan çıkartacaktır” dedi. TSK’nin rütbelilerden oluşturacağı komando birliklerinin de doğru bir gelişme olduğunu söyleyen Uzan, Genç Parti olarak TSK’ ya terör konusunda her zaman destek vereceklerini söyledi.

AKP’nin iktidara gelmesi ile birlikte kendisine saldırılan hakkında da açıklamalarda bulunan Genç Parti Lideri Uzan, AKP’nin 2003 yılında tek rakibinin GP olduğunu belirttiğini ve bu açıklamayı halen yaptıklarını belirtti. Uzan, “ Şahsıma yapılan saldırılar ile arkamdan dedikodu yapmayı bıraksın. İstediği televizyon kanalında milletin önüne çıkalım, ne söylemek istiyorsa söylesin, ama bunu gözümün içine bakarak söylesin. Bakalım o kadar yüreklimi. Ben koltuk, makam için siyasete girmedim. Ben millete hizmet etmek için siyasete soyundum. Yapacaklarımızda somut ve net olarak bellidir. Milletimizin partimize olan teveccühü her geçen gün artarak devam ediyor” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı