REKLAMI GEÇ

Vali’ye bayrak ve Kuran-ı Kerim hediye etti

Vali’ye bayrak ve Kuran-ı Kerim hediye etti

Demokrat Parti (DP) Denizli İl Başkanı Aşkın Çelik ve yönetimi Denizli Valisi Ahmet Altıparmak’ı makamında ziyaret ederek görevinde başarı diledi. Çelik, Vali Altıparmak’a Türk bayrağı ve Kuran-ı Kerim hediye etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Eylül 2016 Pazar, 18:26

Osman Nuri BOYACI / DENİZLİ, (DHA)

DP İl Başkanı Aşkın Çelik ve yönetim kurulu üyeleri, Vali Ahmet Altıparmak’ı makamında ziyaret ederek, yeni görevinde ve Denizli’ye yapacağı hizmetlerde başarı diledi. Ziyarette 15 Temmuz darbe girişimini de değinen Çelik, “Kara bir leke olarak gördüğümüz 15 Temmuz’u halkımızın ferasetiyle, cesaretiyle, Cumhurbaşkanımızın çağrısıyla meydanlara inerek savuşturduk. Allahım bize bir daha bugünleri göstermesin” dedi.

15 Temmuz darbecilerinin Yassıada’da yargılanmasını isteyen Çelik, “Demokrasi uğruna başvekilini şehit vermiş Demokrat Parti’nin üyesi olarak 1960 yılında Yassıada’da açılan darbe parantezini gelin 15 Temmuz darbecilerini Yassıada’da yargılayarak kapatalım. Bu çağrımızı ve talebemizi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve Başbakanımız Binali Yıldırım’a da yaptık. Çağrımızın hayata geçirilmesini diliyoruz” diye konuştu.

Vali Ahmet Altıparmak ise, Aşkın Çelik ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür edip, çalışmalarında başarı diledi. Ziyaretin sonunda Aşkın Çelik, Vali Ahmet Altıparmak’a Türk Bayrağı ve Kuran-ı Kerim hediye etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı